Indruk maken op een vrouw; zó doe je dat

indruk maken op een vrouw

De “gentleman-rules” kennen we inmiddels wel; betaal de eerste date, houd de deur voor haar open, help haar bij het aantrekken van haar jas, toon interesse… En dat je er verzorgd uit moet zien om indruk te maken op een vrouw, is ook vanzelfsprekend. Toch zijn er een aantal dingen die veel mannen vergeten, maar wat wel zeer op prijs gesteld wordt door de vrouwen als je het doet. Met de volgende tips maak je pas écht indruk op haar.

Kook voor haar

Wij mannen weten maar al te goed dat liefde door de maag gaat. Waar velen zich alleen op verkijken, is dat deze regel net zo goed geldt voor haar. Vrouwen vinden het heerlijk als een man kan koken. Zorg ervoor dat je een paar recepten onder de knie krijgt, zodat je haar blij kunt verrassen wanneer je aanbiedt om te koken. Vraag wel even voor de zekerheid of er dingen zijn die ze niet eet vanwege een bepaalde levensstijl (vegetarisch bijvoorbeeld) of allergieën. Geen inspiratie voor wat je moet koken? In de Allerhande van de Albert Heijn staan vaak simpele, maar lekkere recepten.

Leg je telefoon weg

En als je dan toch al zoveel moeite doet om haar voor je te winnen, verpest het dan niet door de hele tijd bezig te zijn met je telefoon. Het opnemen van je telefoon terwijl je in gesprek bent met je date is zeer onbeleefd. Daarnaast toont het desinteresse. Leg daarom gewoon je telefoon weg. Wanneer het écht belangrijk is, bellen ze nog wel een keer. Uitzondering: je moeder. Dan moet je natuurlijk te allen tijde opnemen. Wees echter wel zo netjes om haar te melden dat je haar later terugbelt indien het niet dringend is.

Wees spontaan

Speel in op de nieuwsgierigheid van vrouwen. Bel haar een keer op en zeg alleen maar: ‘Ik kom je om 8 uur ophalen, zorg dat je warme kleding aan hebt.’ Wil je haar helemaal de verkeerde kant opsturen, dan bel je nog een keer en zeg je: ‘Oja, en vergeet je bikini niet mee te nemen.’ Wat je ook doet, een stedentrip maken, schaatsen, of naar de sauna, je maakt het allemaal spannend. Laat je fantasie simpelweg het werk doen.

Onderhoud je mancave

Mocht je het dan zover hebben gekregen dat ze met je mee naar huis gaat, zorg er dan voor dat je kamer/appartement representatief is. Elke man heeft een mancave nodig, en dat weet zij ook. Toch is dit wel de plek waar vrouwen denken meer over je te weten te komen (en dan hebben we het niet alleen over je bedprestaties). Zorg er daarom voor dat er niet overal een laag stof ligt, verschoon het beddengoed en hang op een creatieve manier een paar foto’s op voor de persoonlijke touch. Kijk voor inspiratie bijvoorbeeld eens op een website als PosterXXL.

Toon interesse in haar vrienden

De Spice Girls zijn het jeugdsentiment van bijna elke vrouw, dus if you want to be her lover, you gotta get with her friends. Je hebt haar pas echt wanneer haar vriendinnen je leuk vinden. Laat blijken dat je ook geïnteresseerd bent in hen door een gezellig praatje met ze te maken tijdens bijvoorbeeld het uitgaan. Natuurlijk moet je het niet overdrijven, want uiteindelijk draait het toch allemaal om haar.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.