INNOVATIE Festival Arnhem weer goed bezocht

innovatie festival arnhem goed bezocht

INNOVATIE Festival Arnhem: 2e editie ook weer veel bezoekers

Tienduizenden mensen bezochten de tweede editie van INNOVATIE Festival in Arnhem. Op het festival kreeg men een goed beeld over hoe innovatief Arnhem momenteel bezig is en hebben ze onder andere kunnen genieten van drone races, veel toepassingen van virtual reality en speciale shows met flyboards. Lees hieronder verder over INNOVATIE Festival Arnhem.

Hoewel de eerste editie van INNOVATIE Festival al rond de 5000 bezoekers trok, wist het Festival dit jaar de bezoekersaantallen ruimschoots te vergroten: zo’n 10.000 bezoekers waren op INNOVATIE Festival te vinden en genoten van de vele innovatieve shows en workshops.

Ook interessant: Toffe gadgets: cadeau’s voor mannen

Niet alleen waren er shows met drones of gave toepassingen met virtual reality te zien: ook de Arnhemse Canon van Innovatie werd gepresenteerd. De Canon is een verzameling van de 50 meest opvallende innovaties. De winnaar van de Canon is de PET-fles, Arnhemse beste uitvinding ooit.

Arnhem wilt met INNOVATIE Festival goed laten zien waarom Arnhem dé hoofdstad is van innovatie. Het is een initiatief van de Innovatiefabriek Arnhem die graag laat zien wat Arnhem qua kennis en innovatie allemaal in huis heeft.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *