Mannen met baarden vieren Internationale Dag van de Baard

internationale dag van de baard

Baarddragers vieren eerste zaterdag van september Internationale Dag van de Baard

Het is de eerste zaterdag van september en dat betekent dat het vandaag de internationale Dag van de Baard is. Wereldwijd staat de man met de baard even in het zonnetje. Op een speciale World Beard Day is te lezen dat deze dag voor iedereen over de hele wereld met een baard is. Ook wordt er op de website een lijst met activiteiten tijdens deze Internationale Dag van de Baard getoond, waaronder kampvuren maken en een wiel vervangen.

Elke eerste zaterdag van september vieren mannen met baarden over de hele wereld Internationale Dag van de Baard. Tijdens deze dag staat de baard in het middelpunt: van een korte baard tot lange baard. Op een speciale website van deze internationale dag is t lezen dat mannen met baarden kunnen relaxen en geen activiteiten hoeven te verrichten. Ze zijn vrij.

De Internationale Dag van de Baard is in het leven geroepen om ‘de status van de baard te promoten’. Daarbij spreekt de website over deze internationale dag van disrespect wanneer er geschoren wordt op deze dag. Op de website is daarbij ook een lijst met verschillende voorgeschotelde activiteiten te lezen, die prima gedaan kunnen worden op deze dag waar de baard centraal staat. De lijst bestaat uit échte activiteiten voor mannen, waaronder barbecueën, sport kijken op televisie en wielen vervangen.

Eerder was er op THEDUDES.NL te lezen dat baarden helemaal niet ongezond zijn, wat in verschillend nieuws beweerd werd. Bekijk hieronder nog een compilatievideo van de top 10 langste baarden ter wereld.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties