De release van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus

iPhone 6s

Hij is er weer, de jaarlijkse update van de iPhone. Op 9 september heeft Apple de nieuwe iPhone6s en de iPhone 6s Plus gepresenteerd op de keynote in het Bil Graham Civic Center.
Elk jaar weet Apple records te breken als het gaat om de verkoop van de iPhone. Ook voor dit jaar wordt weer verwacht dat Apple records gaat breken. Hoewel er qua uiterlijk niet heel veel veranderd is, is er des te meer gedaan aan de inhoud.

Uiterlijk iPhone 6s en iPhone 6s plus

De iPhone 6s wordt voorzien van een nieuw soort aluminium. Net als bij de vorige modellen kan er bij de iPhone 6s worden gekozen uit meerdere kleuren. De keuze bestaat uit spacegrijs, zilver, goud en rosé. Naast het aluminium heeft ook het glas een update gehad. De nieuwe iPhone wordt voorzien van Ion-X-glas, wat het scherm nog meer kras werend moet maken. De geruchten gingen dat de iPhone 6 al zou worden voorzien van saffierglas, maar tot op heden heeft Apple hier nog niet voor gekozen.

iPhone 6s met 3D Touch

Apple heeft in de Apple Watch al het zogeheten 3D Touch geïntroduceerd. Met deze drukgevoelige techniek kunnen de iPhone 6s en iPhone 6s Plus registreren hoe hard er op het scherm wordt gedrukt.

Snellere A9-Chip iPhone 6s

Om de iPhone 6s nog sneller te maken worden de nieuwe iPhone voorzien van de nieuwe A9-Chip. Deze chip is de opvolger van de A8-Chip, die te vinden is in de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Met deze nieuwe chip moet de nieuwe iPhone maar liefst 70% sneller worden.

Verbeterde camera in iPhone 6s

Zoals elk jaar gebruikelijk is wordt ook de nieuwe iPhone weer voorzien van een verbeterde camera. De nieuwe camera wordt een 12-megapixels camera, die met verbeterde software nog mooiere foto’s kan maken. Net als bij de iPhone 6 steekt de camera wel iets uit.
Naast mooie foto’s kan de nieuwe iPhone 6s ook schitterende 4K-video’s maken. Ook aan de voorzijde is de camera verbeterd. De nieuwe camera aan de voorkant is een 5-megapixel camera met Retina-flitser. Voordeel hiervan is dat je nog mooiere selfies kunt maken

iOS9

Gebruikelijk bij elke nieuwe release is de presentatie van een nieuw besturingssysteem. Dit keer presenteerde Apple iOS9. Ten opzichte van het vorige besturingssysteem zijn er weer de nodige verbeteringen doorgevoerd, waaronder een handige modus waarmee batterij bespaard kan worden.
Bekijk hier een preview wat je kunt verwachten in iOS9.

Prijs iPhone 6s en iPhone 6s Plus

Ten opzichte van de iPhone 6 is er qua prijs niets veranderd. Onderstaande prijzen kun je verwachten.
• iPhone 6s met 16GB opslag – €699
• iPhone 6s met 64GB opslag – €799
• iPhone 6s met 128GB opslag – €899
• iPhone 6s Plus met 16GB opslag – €799
• iPhone 6s Plus met 64GB opslag – €899
• iPhone 6s Plus met 128GB opslag – €999

Geïnteresseerd in de nieuwe iPhone 6s en wil je hem als eerste in huis hebben?

Bekijk hier iPhone met abonnement.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties