Jack Daniel’s bbq briketten

Rokerig smaakje met Jack Daniel’s bbq briketten

Niets is lekkerder dan heerlijk buiten in de achtertuin je bbq laten vlammen met heerlijk vlees erboven. Met een heerlijk koud drankje erbij, goed weer en een leuk gezelschap is de bbq sessie compleet. Maar heb jij al gehoord van de Jack Daniel’s bbq briketten?

Sindskort voorziet Jack Daniel’s producten gericht op de bbqwereld. Zo zijn er overheerlijke sauzen die net wat meer pit geven, dan de normale bbq sauzen. Momenteel zijn er zelfs Jack Daniel’s bbq briketten verkrijgbaar in meerdere bbq winkels, die het vlees voorzien van een heerlijk rokerig smaakje.

Jack Daniel's bbq pellets
Jack Daniel’s bbq pellets.

Echte briketten zijn het niet, ze worden pellets genoemd. Dit is als het ware een toevoeging van je normale briketten. Je barbecued dus gewoon op de normale manier, maar voegt de pellets eraan toe. Het is heel simpel op deze Jack Daniel’s bbq briketten toe te voegen. Van een klein stukje aluminium papier maak je een zakje, waar je vervolgens een handje pellets in doet. Prik enkele gaatjes in het zakje en leg het vervolgens boven op de ‘normale’ briketten of houtskool.

Je zal zien dat binnen enkele minuten het zakje begint te roken, wat vervolgens de heerlijke smaak aan jouw vlees toevoegt. Jack Daniel’s bbq briketten bestellen? Dat kan al voor slechts voor €7,95 voor een zak bij bbq-voor-thuis.nl. Bestel nu direct een zak en geniet van heerlijk ‘rokerig’ vlees of vis!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties