Jaguar F-PACE winnaar als mooiste auto ter wereld

jaguar f-pace mooiste auto ter wereld

Winnaar mooiste auto ter wereld: Jaguar F-PACE

Automerken roepen het vaak over zichzelf: wij maken de mooiste, de beste en de meest slimme auto’s ter wereld. Maar het wordt pas ‘eggie’ als de auto daadwerkelijk gekozen wordt tot mooiste en beste auto van het jaar bij de World Car Awards. Dit jaar is de eerste SUV van Jaguar de gelukkige: de Jaguar F-PACE is de ‘World Car of the Year’ en mag zich met trots de mooiste auto ter wereld noemen.

En niet alleen was dit prachtige model van Jaguar de mooiste. Naast een ware uitblinker te zijn in zijn looks, mag de F-PACE ook de beste auto genoemd worden. Daarmee sleept Jaguar met zijn eerste SUV de titels ‘World Car of the Year’ en ‘World Car Design of the Year’ in de wacht.

De nieuwe F-PACE valt bij velen goed in de smaak. Het is zelfs het bestverkopende model van Jaguar ooit. En dat deze dubbele overwinning bij de awards bijzonder zijn blijkt wel als we even terugblikken in de geschiedenis van dit gebeuren. Het is pas de tweede auto in het dertienjarige bestaan van de World Car Awards die een dubbele overwinning binnen haalt.

Natuurlijk heeft een serieuze jury zich gebogen over de uitslag. Maar liefst 75 journalisten uit 24 verschillende landen beslisten over de prijzen. CEO Jaguar Land Rover Dr Ralf Speth is erg tevreden: “Winning this award endorses the talent and great work of our teams that have delivered the world’s most practical sports car and Jaguar’s fastest-selling vehicle”.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties