Kaartjes voor Ajax halve finale Europa League

kaartjes voor ajax halve finale europa league

Kaartjes voor Ajax halve finale Europa League? Lees hier waar!

Afgelopen week heeft Ajax Schalke 04 verslagen na een spannende wedstrijd. De ogen van de Ajacieden zijn gericht op de halve finale van de Europa League: Ajax gaat daar de strijd aan met Olympique Lyon. Eerst zal 3 mei de wedstrijd gespelen in ons land. Acht dagen erna gaat Ajax richting Frankrijk om daar de wedstrijd te spelen. Lees hieronder meer waar je kaartjes voor Ajax halve finale Europa League kunt scoren.


Schalke 04 is gesneuveld en Ajax gaat door naar de halve finale van de Europa League. Momenteel is er natuurlijk een run op de kaartjes voor Ajax, die 3 mei thuis speelt tegen Olympique Lyon. De thuiswedstrijd vindt plaats om 18.45 uur. Acht dagen later speelt Ajax uit en start de wedstrijd om 21.05 uur.

Kaartjes voor de halve finale Europa League

Nu wil jij natuurlijk ook kaartjes fiksen voor deze spannende wedstrijd. De vanafprijs voor een kaartje van de thuiswedstrijd van Ajax in de halve finale is € 38,70, is te lezen op de website van Ajax zelf. Ook is er te lezen dat het niet mogelijk is om twee kaarten per persoon te bestellen, wat normaal wel het geval is. Vanwege het feit dat Ajax haar seizoenshouders een kans wil geven om deze spannende halve finale bij te wonen, kan er slechts een kaartje per Ajacied besteld worden.

Kaartjes Ajax tegen Olympique Lyon met 10% korting

Net zoals gewoonlijk kunnen seizoenkaarthouders de kaartjes voor de halve finale in de Europa League met 10% korting kopen. Hoewel er normaal gesproken veel kans is dat je op je eigen plek kunt gaan zitten, kan Ajax dit momenteel niet garanderen.

Er is een kans dat er op een later moment extra kaarten beschikbaar worden gesteld voor deze spannende wedstrijd. We willen je aanraden om de website van Ajax goed in de gaten te houden.

Verkoop van de kaarten start zaterdag 22 april vanaf 10.00 uur

Wil jij bij deze halve finale zijn? Fiks dan op tijd je tickets en bemachtig een plaats tijdens de wedstrijd van Ajax in de halve finale van de Europa League! Tickets kun je hier aanschaffen, wees er snel bij.

Bekijk hieronder nog een mooie compilatie die we vonden op YouTube, hoe Ajax zijn plek in de halve finale bemachtigde. 

Foto: Pixabay.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties