Kia ‘hot hatch’ concept car schetsen op tafel

kia 'hot hatch' concept car

Het is nog eventjes wachten tot 12 september, dan onthuld Kia een compleet nieuwe auto van de nieuwe generatie Kia cee’d. Het prototype op bovenstaande schets laat duidelijk de contouren zien en maakt duidelijk dat het een opvallend en sportief model zal worden. Lees hieronder meer over deze nieuwe Kia ‘hot hatch’ concept car.

Naast het nieuwtje dat Kia de Official Partner van UEFA Europa League wordt, heeft het automerk nog iets interessants te delen. Kia heeft onlangs schetsen gedeeld van haar nieuwe prototype die binnenkort tijdens de autoshow van Frankfurt, IAA, onthuld wordt. Het is een schets van de nieuwe generatie Kia cee’d. Met deze Kia ‘hot hatch’ concept car richt het merk haar pijlen op de jongere autorijders.

Het is een nieuwe carrosserievorm voor Kia. Hoewel de concept car de ‘atheltische styling’ van de huidige pro cee’d’ behoudt, is hij een stuk opvallender en is er meer sprake van gebruiksgemak, aldus Kia.

Wie de deze Kia ‘hot hatch’ concept car van dichtbij wilt zien, moet afreizen naar Frankfurt. Op 12 september wordt deze concept car onthuld in het beurscentrum Messe Frankfurt tijdens de autoshow. De stand van Kia is te vinden in hal 9.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties