Koffie voor onderweg: Volkswagen komt met espressomachine

espressomachine volkswagen

Normaal gesproken is het een oplader voor je telefoon, een stekker van de TomTom of een autoaansteker hetgeen wat je vindt tussen de voorstoelen in de auto. Echter komt Volkswagen wel met een heel uniek item voor in de auto: een espressomachine. Handig voor een lekkere espresso terwijl je in de file staat, of ’s ochtends wat later uit bed stapt en je ochtendroutine in de auto wilt voortzetten. Lees hier meer over de espressomachine van Volkswagen!

Maakte je vroeger een lange rit in de auto, dan ging al snel de thermoskan mee of werd er een stop gemaakt bij een tankstation. Hoewel de koffie steeds lekkerder smaakt bij de benzinestations en er meer sprake is van koffiebonen in plaats van oploskoffie, is het nog niet dat ene lekker bakje koffie wat je thuis gewend bent. Daar brengt Volkswagen echter verandering in met hun eigen espressomachine. Met deze mobiele machine is het mogelijk om te genieten van een lekker vers kopje koffie terwijl je in de file staat of ’s ochtends te laat van huis bent vertrokken.

De espressomachine van Volkswagen kan in bijna elke auto

De espressomachine van Volkswagen is er niet alleen voor Volkswagens. De mobiele koffiemaker kan namelijk in elke auto gemonteerd worden die voorzien is van een bekerhouder. Voor een prijs van € 199,- heb jij ook zo’n espressomachine in je auto staan, waarbij je ook nog twee kopjes geleverd krijgt en 25 koffiepads.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties