Land Rover Defender in chocolade uitvoering

land rover defender in chocolade

Dubbel smullen: Land Rover Defender in chocolade

De Land Rover Defender is en blijft sowieso al een must om naar te kijken. Voor de echte liefhebbers wordt ‘genieten’ nu wel heel erg letterlijk. De Land Rover Defender is er nu namelijk ook van chocolade pralines. Nederlandse chef-koks Sergio Herman en Jonnie Boer hebben met Belgische chocoladekenners elk een eigen Land Rover in chocolade gemaakt. Lees hieronder meer over de Land Rover Defender in chocolade!


Om de Land Rover in chocolade écht lekker te maken ging Land Rover de samenwerking aan met Dominique Persoone. Deze wereldberoemde chocolatier is eigenaar van The Chocolate Line en heeft meerdere ‘opvallende’ toepassingen gerealiseerd met chocolade. Zo is chocoladelippenstift en onder andere chocoladeverf voor Persoone helemaal niet raar. En wat dacht je van een chocoladesnuifmachine? Deze verzon Dominique Persoone voor het verjaardagsfeest voor niemand minder dan de Rolling Stones.

De pralines hebben elk hun eigen smaak. De chocoladekenners, tevens Land Rover liefhebber of eigenaar, gingen elk aan de slag met hun ‘persoonlijke’ smaak. Zo zijn er Land Rover Defender in chocolade pralines met gin, licht gezouten karamel en Miso. Wie zo’n heerlijke Land Rover zelf wilt proeven zal toch af moeten rijzen naar België. De pralines zijn namelijk exclusief te koop in The Chocolate Line in Brugge en Antwerpen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties