Land Rover opnieuw partner van 3FM Serious Request

Serious request land rover is dik

Ook in 2016 is Land Rover partner van 3FM Serious Request

Ook dit jaar zal Land Rover 3FM Serious Request weer steunen. Van 18 t/m 24 december staat het Glazen Huis in Breda. Land Rover zet zich in door gebruik te maken van verschillende Land Rover modellen, om extra awareness te creëren voor de jaarlijkse en inmiddels zeer populaire actie van radiozender 3FM. Meer weten over waar en wanneer het plaatsvindt? Lees dan het bericht over waar en wanneer Serious Request 2016 plaatsvindt.

Het lijkt elk jaar wel groter en groter te worden: 3FM Serious Request. Er worden DJ’s opgesloten in een Glazen Huis die elk jaar in een andere stad staat. Aankomende periode staat het Glazen Huis in Breda, waarbij 3FM elk jaar aandacht  wilt creëren en zoveel mogelijk geld wilt inzamelen voor een ziekte. Dit jaar gaat het om de dodelijkste infectieziekte voor kinderen onder de 5 jaar, met als motto ‘Laat ze niet stikken’.

Land Rover is ook dit jaar weer van de partij en ondersteunt de actie door verschillende Land Rover modellen in te zetten. Ze hebben hiervoor de auto’s ‘gewrapt’. Een video daarvan zie je hieronder! De Land Rover modellen worden gebruikt door de DJ’s en door de organisatie achter 3FM Serious Request.

Omdat er door het hele land verschillende acties gehouden worden om geld in te zamelen, wordt het voor de organisatie makkelijk om ‘even in de auto’ te stappen en er direct naar toe te gaan. Bekijk de video van het wrappen van de Land Rover modellen hieronder. Best wel heel vet!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.