Leuke Vaderdag cadeaus voor je pa!

leuke vaderdag cadeaus

Inspiratie voor leuke Vaderdag cadeaus

Op 19 juni kun jij je vader weer even in het zonnetje zetten, dan is het namelijk weer Vaderdag net als elk ander jaar. Hoewel het onwijs commerciële dag geworden is, kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Tijd om op zoek te gaan naar leuke Vaderdag cadeaus dus! Wij hebben ons onderzoekje nu al vast gedaan, zodat jij op tijd inspiratie op kunt doen voor leuke Vaderdag cadeaus, die jij de 19e met trots kunt geven. Bekijk hieronder onze top 5! 

Ga dit jaar voor een barbecue als cadeau

Zie je het al voor je? 19 juni, mooi weer en je verrast je vader met een splinternieuwe barbecue. Wij hebben de barbecue als topper gekozen als cadeau voor Vaderdag. Momenteel zijn barbecues beschikbaar in veel soorten en maten. Onze voorkeur zou natuurlijk uit gaan naar een barbecue, waarbij je lekker kunt blijven staan met een pilsje in je hand. Om alvast wat inspiratie op te doen: bij Coolbue vind je een handige top 10 barbecues van dit moment.

Kies een mooi overhemd voor hem uit

Natuurlijk kun je je vader ook blij maken met een prachtig overhemd. Een overhemd is nooit verkeerd en heeft je vader nooit teveel. Kies wel een overhemd waar je vader van houdt: rustig of met juist veel elementen. Tip: bekijk hier bij Overhemdenonline.nl nu vele merken in de aanbieding.

Een baardtrimmer is dit jaar een top cadeau voor je pa!

Met een overhemd of barbecue denk je je vader niet gelukkig te maken? Ga dan voor een baardtrimmer! Een baardtrimmer kan je vader vast wel gebruiken. Met trimmers van merken als BRAUN, kun je je vader zelf laten bepalen of hij zijn baard laat staan of dat hij hem om de drie dagen weghaalt. Bij Coolblue vind je veel baardtrimmers voor een zacht prijsje.

Ga dit jaar anders voor een stoer horloge!

Oké, nog eentje dan. Een horloge is ook een topper als het gaat om cadeaus voor Vaderdag. Natuurlijk is de smaak van een horloge voor iedereen verschillend, maar jij weet vast wel waar jouw pa van houdt. Veel webshops hebben speciale Vaderdag horloges voor jou op een rij gezet, zodat het zoeken een stuk makkelijker wordt. Bekijk hier bij Horloge.nl bijvoorbeeld de door hen geselecteerde horloges voor Vaderdag.

Bovenstaande Vaderdag cadeaus nog niet genoeg? Bekijk dan onderstaande video, waarin een zoon zijn vader verrast met een auto die hij 20 jaar geleden verkocht.


In dit blogbericht hebben wij gebruik gemaakt van enkele affiliate linkjes. Deze linkjes zorgen ervoor dat wij een commissie ontvangen als jij een aankoop doet via een van deze linkjes. Hoewel wij hier een vergoeding voor krijgen, bevat dit bericht overal onze eigen mening en heeft het geen invloed op ons schrijven.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.