Like voor een leuke timeline in 2017: De leukste Facebookpagina’s

de leukste facebookpagina's

De leukste Facebookpagina’s die je moet liken om je timeline in 2017 te pimpen

We sluiten 2016 alweer bijna af. Een jaar waarin steeds meer cijfertjes om onze oren vlogen, hoe vaak we met z’n allen gebruik maken van social media. Met name Facebook steekt daar met kop en schouders bovenuit, evenals communicatiedienst WhatsApp. Tijd om de dikste Facebookpagina’s met jou te delen, zodat je timeline niet volstaat met de nieuwe straatklinkers van de overbuurvrouw van je nicht, maar met Facebookberichten die de moeite waard zijn om te lezen. Check hieronder de leukste facebookpagina’s naar onze mening die jouw timeline nét iets leuker maken.

#01 De Beste Social Media

Binnen zeer korte tijd bereikte de Facebookpagina De Beste Social Media ruim 78 duizend likes. Dat de content op de pagina gewild was, werd hiermee bewezen. Op de Facebookpagina van De Beste Social Media vind je alle scherpe en opmerkelijke berichten in de wereld van Social Media van met name grote bedrijven. Blijf op de hoogte van bedrijven die de plank misslaan met een opmerking of juist de show stelen met geniale social media content.

#02 Coolblue

Een winkel waar wij u tegen zeggen. Dé gadget-hemel waar je de gadgets van vandaag scoort en tegelijkertijd de wikipedia van technische snufjes. Ook op de Facebookpagina van Cooblue is het vaak lachen geblazen. Zo is er een keer in de maand een verkiezing: welke klant heeft zijn of haar doosje het best in elkaar ‘ver’knutseld? Daarnaast zijn ook de opmerkingen en reacties van Cooblue negen van de tien keer doordacht.

#03 GeenCommentaar

Toen wij die ene blonde presentator zagen bij Pownews, wisten wij dat hij ergens anders van was. Jep, hij heeft vaak voor de camera gestaan bij GeenCommentaar. Op de Facebookpagina zie je vaak video’s voorbij komen, waarbij ze actuele onderwerpen uitlichten in de vorm van korte interviews en reportages. De moeite om ook te liken!

#04 Make that the cat wise

Een grote jongen in de lijst van de leukste Facebookpagina’s: Make that the cat wise. Niets is zo leuk om te Nederlandse vertaalde Engelse teksten te lezen. Helemaal als het nog echt serieus bedoeld is. Deze voor met user generated content gevulde pagina is een must om te liken en zal jouw timeline zeker opknappen. Met aardig wat berichten in de week zul ‘laying bent from laughing’.

#05 Toevalsdieren

Een nog niet zo heel bekende pagina: Toevalsdieren. Toch is deze Facebookpagina echt geniaal. Je kent het wel: je opent een zak brood en je herkent opeens een teddybeer in je snee brood. Of dat ene klontje suiker dat door de schuim van je koffie valt zorgt ervoor dat je koffie op een vogel lijkt. Op de Facebookpagina van Toevalsdieren is de timeline gevuld met dit soort ‘toevalsdieren’. Tijd om de pagina te liken!

En wat vind jij van deze lijst met de leukste Facebookpagina’s? Heb jij nog een suggestie: laat het hieronder weten!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.