Lexus LC 500h te zien op Masters OF LXRY

De nieuwe Lexus lc 500h

Lexus LC 500h te bewonderen op lifestylebeurs Masters of LXRY

De nieuwe Lexus LC 500h zal te zien zijn tijdens de Masters of LXRY in Nederland, dat plaats vindt van 9 tot en met 12 december in Amsterdam RAI. De lifestylebeurs biedt een podium voor de publiekspremière van de Lexus LC 500h. Daarbij komt Lexus ook met een wel heel uniek voorstel. Lees hieronder meer en bekijk foto’s van de nieuwe Lexus!

Wat is dat een dikke bak die nieuwe Lexus LC 500h. Dit unieke exemplaar is alleen nog te zien geweest op foto’s, maar vanaf 9 december kunnen aanbidders hem zien tijdens een van de grootste lifestylebeurzen van Nederland: Masters of LXRY. Daar vindt namelijk de publiekspremière plaats van het nieuwe unieke model van Lexus.

De LC 500h is afgeleid van de LF-LC concept, die al 2012 getoont werd als het toekomst model voor Lexus. Vanwege de enorm enthousiaste reacties van vele kanten heeft Lexus destijds besloten om het model in productie te nemen. En het resultaat is verbluffend.

De nieuwe Lexus is een dikke bak met achterwielaandrijving. Daarnaast is hij voorzien van een 3,5 liter V6 benzinemotor wat natuurlijk staat voor brute kracht. Daarbij is de LC 500h voorzien van eenelektromotor, een lithium-ion-accupakket en een tientrapsautomaat.

Damn, wij hebben wel zin in een ritje. Ga jij naar Masters of LXRY en heb je kans om een fotootje te schieten? Doe het en laat jouw foto zien in de comments hieronder. Alvast genieten van de Lexus LC 500h? Bekijk dan enkele foto’s hieronder!

stuur van de nieuwe lexus

voorkant van de lexus lc

achterkant lexus lc 500h

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.