Mannen van Streetlab komen met nieuw programma ‘Niet Te Geloven’

mannen van streetlab programma

Volgende week is er een nieuw programma te zien van de mannen van Streetlab. In het nieuwe programma ‘Niet Te geloven’ vertellen de heren sterke verhalen, waarbij de grote vraag luidt of het waar of gelogen is. De jury dient de verhalen op waarheid in te schatten, waarbij ze van te voren ook nog een video te zien krijgen. Lees hieronder meer over Niet Te Geloven.

Daan, Stijn, Tim en Jasper komen met een compleet nieuw programma: ‘Niet Te Geloven’. In het nieuwe programma vertellen de mannen sterke verhalen een jury, die zij moeten overtuigen dat het echt gebeurd is. Ze vertellen sterke verhalen aan een wekelijks wisselende jury, bestaande uit bekende Nederlanders. Het programma wordt gepresenteerd door presentatrice Tess Milne.

De mannen zijn opgedeeld in twee duo’s: Daan met Stijn en Tim met Jasper. Zij nemen het tegen elkaar op door de jury ervan te overtuigen dat hun verhalen écht gebeurd zijn. Er komen natuurlijk verhalen voorbij waar direct vraagtekens bijgezet worden. Tim die armpje drukt met Arnold Schwarzenegger? Dat kan toch nooit gelukt zijn? En heeft een duo echt zijn lippen laten opspuiten met fillers?

Niet Te Geloven met de mannen van Streetlab is vanaf woensdag 6 september om 21.20 uur te zien op NPO 3. Bekijk hieronder de trailer van het nieuwe programma.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties