Mannenblog van Nederland

Mannenblog van Nederland: THEDUDES.NL!

THEDUDES.NL is hét mannenblog van Nederland. Op deze blog vind je vooral actualiteiten die gericht zijn op mannen. Denk aan introductie van een nieuwe collectie van een herenmerk, nieuwe horloges of een hamburgerketen die een nieuwe burger introduceert. Op het mannenblog worden de verschillende berichten dagelijks geschreven door de redactie. Zo nu en dan worden er ook persoonlijke blogs geschreven, denk aan reviews of bezoekjes. Heb jij een persbericht of nieuwtje, dan kun je deze altijd doorsturen naar de redactie. Lees hieronder snel verder over ons mannenblog THEDUDES.NL!Mannenblog

Veel blogs zijn gespecialiseerd op een bepaald onderwerp. THEDUDES.NL kent niet echt een bepaald onderwerp. Wat wel een rode draad is bij THEDUDES.NL is dat elke zin geschreven is voor hem. Deze mannenblog van Nederland is puur gericht op de mannen in Nederland, die op een snelle manier Mannenblog van Nederlandvan informatie voorzien willen worden. Zoals we hierboven al aangaven zijn de berichten onderverdeeld in veel verschillende categorieën. Uiteraard zijn vrouwen ook van harte welkom om kennis te nemen van onze berichtgeving! Voor tips of suggesties kan er ten allen tijden contact opgenomen worden via redactie@THEDUDES.NL of via de contactpagina.

Van Nederland

In Nederland zijn er nog niet veel blogs voor mannen die op de wijze schrijven hoe het hier gebeurd. Met een tintje humor en toch de gerichte aanpak, is de content op THEDUDES.NL altijd gevarieerd. Voor iedere man is er informatie te vinden die aansluit op zijn wens. THEDUDES.NL is het mannenblog van Nederland en zo worden we ook graag gezien. Op zoek naar het mannenblog van Nederland om te adverteren? Dan kan je hier advertentie informatie vinden voor samenwerkingen en mogelijkheden. THEDUDES.NL werkte eerder succesvol samen met partijen als Qmusic, Volkswagen en ING bank.