Mannenrantsoen; Gronings ondergoed

mannenrantsoen ondergoed

Wat heeft een man nodig als het gaat om ondergoed en sokken? Niet veel. Mannenrantsoen: het broodnodige – voor mannen dus – is hét abonnement voor je boxershorts en sokken. Zit fantastisch, eerlijk gemaakt en voor en door mannen op de markt gebracht. Abonnement? Ja, je kunt een abonnement nemen op boxershorts en sokken, dan krijg je ieder kwartaal of halfjaar een nieuw pakket toegestuurd!

Waarom Mannenrantsoen?

De producten van Mannenrantsoen worden gemaakt onder omstandigheden die zo min mogelijk belastend zijn voor mens en milieu, daarom is het hele proces van fabriek tot aan de klant beschreven. Het Groningse label is ontstaan naar aanleiding van het instorten van de kledingfabriek Rhana Plaza in Bangladesh, vier jaar geleden. Een trieste en onacceptabele gebeurtenis, daarom doen de mannen Mannenrantsoen er nu alles aan om de kledingindustrie op hun beurt een stukje te verbeteren. Er wordt daarvoor samengewerkt met Oeko-Tex gecertificeerde confectiebedrijven die staan voor maatschappelijk verantwoord produceren, goede kwaliteit, geen milieuvervuiling en geen kinderarbeid. De mannelijke boxershorts en sokken worden gemaakt in Portugal, waar strenge regelgeving geldt om werknemers te beschermen en waar de werkstandaarden voor werknemers veel hoger liggen. Vervolgens worden de producten plasticvrij verpakt en daarna zo veel mogelijk per fiets bij de klanten bezorgd!

mannenrantsoen boxershort

Mannenrantsoen biedt één stijlvol en tijdloos ontwerp aan dat staat bij iedere man. Saai? Nee. De mannen van Mannenrantsoen vinden onderkleding-trends ondergeschikt aan comfort, prijs en een verantwoorde productie. Door te besparen op nieuwe ontwerpen en intermediairs weten ze de prijzen laag te houden. Daardoor kunnen zij de kledingmakers fatsoenlijk betalen en kun jij je geld spenderen aan mode die je wél ziet.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties