Mars Nederland introduceert Bites op ludieke wijze

mars nederland bites

Bites: Stukjes Snickers, Twix en Mars chocoladerepen om te delen

Hoewel je het niet zou zeggen als je zelf met een flinke reep chocolade in je handen staat: we delen graag chocolade met anderen. Uit onderzoek van hettestpanel.nl blijkt dat zo’n 80% van de Nederlanders niet moeilijk doet om ‘iets’ met een ander te delen. Nog meer Nederlands, 87%, deelt zelfs alles met haar of zijn partner. Lees hieronder meer over deze Bites en de ludieke introductie op Hoog Catharijne in Utrecht. 

Wat met name uit het onderzoek springt is de het antwoord op de vraag ‘wat men dan zoal makkelijk deelt met andere’. Hier komt namelijk ‘Chocolade’ veel als antwoord naar voren. Gezien het feit dat chocolade graag gedeeld wordt, heeft Mars Nederland ‘Bites’ geïntroduceerd, iets wat het delen een stuk makkelijker maakt.

Bites zijn eigenlijk in blokjes gehakte reepjes. Bekende reepjes van Mars Nederland als Snickers, Mars en Twix zijn smaken die behoren tot het portfolio van de Bites. Jack Tabbers, General Manager van Mars Nederland wilt het delen hiermee nog gezelliger maken: “Met Bites maken we dat nu mogelijk en daardoor wordt het nu veel gezelliger om samen te genieten van de lekkerste chocoladerepen die er zijn. Met je partner, familie, vrienden en ander gezelschap.

Afgelopen week had Mars Nederland voor de introductie van de Bites een ludieke actie. Zij plaatsten een speciale ‘Made for Sharing machine’ op het station Hoog Catharijne in Utrecht, waarbij voorbijgangers middels een videoboodschap Bites konden delen. Bekijk hieronder de video van voorbijgangers die een videoboodschap inspreken en hiermee deze Bites delen met vrienden en/of familie.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.