Gevecht Mayweather vs. McGregor live kijken op televisie of online

mayweather vs. mcgregor live kijken

Het gevecht Mayweather vs. McGregor kun je live kijken op televisie of online

Vanavond is het zover: het langverwachte gevecht van Mayweather vs. McGregor! Floyd Mayweather Jr. neemt het op tegen de Ier Conor McGregor. Mayweather wordt door velen gezien als één van de allerbeste boksers ter wereld. Hij heeft dan ook een vier verschillende wereldtitels op zijn naam staan. In andere hoek, Mayweahter, die ook zijn kunsten heeft bewezen in de vechtsport, met name in de MMA. Beide hebben veel aandacht gecreëerd voor de wedstrijd op 26 augustus 2017, waarbij er in Las Vegas tegen elkaar gevochten gaat worden. De wedstrijd wordt in Amerika live uitgezonden door Showtime. In Nederland kun je het echter ook live op televisie zien bij FOX Sports. Uiteraard is er ook altijd nog een online livestream te vinden. Mayweather vs. McGregor live kijken? Check hieronder waar!

Het begon allemaal in 2015, waar McGregor in een bekende talkshow liet weten dat hij zeker wel eens tegen Floyd Mayweather in de ring zou willen staan. Hoewel men er eerst vanuit ging dat het een losse flodder was, bleek later dat McGregor hier heel serieus in was. Hij ging zelfs op pad voor het aanvragen van een licentie voor boksen, iets wat hij nodig heeft om het gevecht tegen Mayweather aan te kunnen gaan.


Waar kun je Mayweather vs. McGregor live kijken op televisie?

Gelukkig kunnen we allemaal vanaf de bank de wedstrijd live volgen. In Nederland wordt het gevecht namelijk uitgezonden op FOX Sports. Wie het gevecht echter wilt kijken, dient wel een wekkertje te zetten óf eerder de kroeg te verlaten: het gevecht begint namelijk om 3.00 uur in de nacht van 26 op 27 augustus. Net als bij het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven, zullen er meerdere wedstrijden plaatsvinden en is ‘natuurlijk’ de laatste het gevecht van Mayweather en McGregor.

Om de wedstrijd te kunnen bekijken dien je wel Ziggo abonnee te zijn, anders heb je namelijk geen FOX Sports.

Het gevecht van Mayweather en McGregor online bekijken is ook mogelijk

Geen Ziggo-klant, of wil je gewoon liever van je laptop de wedstrijd bekijken? Dan is er ook een livestream te vinden, waar de wedstrijd gewoon te volgen is. In dit blogbericht op Telegraph.co.uk, is meer te lezen over de verschillende streams waar je de wedstrijd op kunt kijken hoe jij toegang kunt krijgen.

Bekijk hieronder nog een video van Fight Focus op YouTube, waar je sowieso zin gaat krijgen om de wedstrijd met eigen ogen te zien vanavond!

Foto: UFC, Ultimate Fighting Championship

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties