Lachen: McDonald’s prank gaat viral op social media

mcdonald's prank

McDonald’s is tijdens de feestmaand wel in voor een prank. Dit bleek al uit een eerdere prank, waarin zogenaamd een nummerbord van een auto in de McDrive afviel. Achterliggers stapten uit de auto om achter de auto aan te rennen. Eenmaal om de hoek, komen er vervolgens zingende McDonald’s medewerkers tegemoet gelopen. Momenteel gaat er weer een nieuwe McDonald’s prank viral. Eentje waarbij McDonald’s klanten gevraagd wordt om een oud omaatje te helpen met een zware tas.

In de video is te zien hoe een willekeurige McDonald’s bezoeker aangesproken wordt door een oudere vrouw. Deze heeft een paar meter verder een enorm zware tas staan en vraagt het slachtoffer of deze even wilt helpen om de tas naar de auto te tillen.

Heel toevallig staat er vlak naast de ingang van het McDonald’s filiaal een 45 km/u autootje. Deze is echter niet van de oude vrouw: de auto staat een heel eind verder. Aan het tillen van de slachtoffers te zien, lijkt het wel of er lood in de tas zit. Maar het gaat om cadeau’s, laat de oude vrouw eten die uiteraard deel uitmaakt van de prank.

Eenmaal aangekomen bij de auto, komt de vrouw er zogenaamd achter dat haar band lek is. Wanneer zij dan ook nog eens vraagt of dezelfde persoon die net de tas heeft getild ‘nog even kunnen helpen’ gaat het gebeuren. Wanneer de helper in kwestie besluit om ook te helpen met het vervangen van de band en de achterklep open doet, is de McDonald’s prank voltooid: er komen ballonnen uit de kofferbak en ook hier komt er weer een zingend koor uit het niets tevoorschijn.

Het koor vertelt zingend dat het slachtoffer een Playstation krijgt, als dank voor het helpen van de oude dame. Bekijk de McDonald’s prank vanaf de Facebookpagina van het restaurant zelf hieronder.

Foto: Video still uit video van McDonald’s

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.