Uniek: man maakt meubels van oude olievaten

meubels van oude olievaten

Meubels van oude olievaten: stoelen, statafels en hondenmanden

Steeds vaker worden er bij oude producten nieuw leven ingeblazen door ze te laten dienen als meubelstuk. Denk aan houten pallets die voorzien worden van wielen, waardoor ze voortaan door het leven gaan als salontafels. En wat dacht je van de zogeheten ‘scrapwood’ trend. Oud sloophout wordt steeds vaker toegepast in het creëeren van unieke meubelstukken. Onlangs kwamen wij iets tegen, wat wij graag met je willen delen: meubels van oude olievaten. Er is namelijk een man die hier alles van maakt: stoelen, statafels, hondenmanden en zelfs robuuste barbecues. Lees hieronder meer over meubels van oude olievaten.

Zo’n anderhalf jaar geleden hadden we het al eventjes voorbij zien komen: een Facebook pagina gevuld met foto’s van oude olievaten die opeens dienden als meubelstuk. Met name grote barbecues leken toen het vlaggenschip te zijn van het bedrijfje. Toen we echter onlangs weer gingen kijken op de Facebookpagina stond de teller met likes op ruim 13.000, wat een bewijs is dat zijn werkwijze aanslaat bij groot publiek.

Het gaat om Vaten van Kuiper, een man die van oude olievaten gave producten maakt. En niet eventjes openknippen en voorzien van een strak kleurtje: Nee, het gaat verder dan dat. Met een mooie afwerking met rubberen strips wordt voorkomen dat de randen scherp zijn. Daarbij wordt er ook gecombineerd met andere materialen als hout, wat zorgt voor een uniek plaatje.

Op de website van Vaten van Kuiper is een overzicht te zien met allerlei producten die gerealiseerd worden met behulp van oude olievaten. Van XXL-mannenbarbecues tot gave manden voor honden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties