Mexican Standoff cocktail: heerlijk én zo gemaakt

mexican standoff cocktail

Mexican Standoff cocktail, in een handomdraai op de bar

We hebben er eventjes van kunnen genieten. Een paar dagen heerlijk in de zon, geen wind en aangename temperaturen. Bij zulke dagen komt het heerlijke zomerse gevoel gelijk weer omhoog en kun je niet wachten om weer ijskoude, frisse cocktails te bouwen. Onlangs hebben we weer een heerlijke cocktail ontdekt die je heel simpel maakt. Lees hieronder meer over de Mexican Standoff cocktail, een frisse cocktail om alvast in de zomerse stemming te komen.

Als je de naam Mexican Standoff al eerder hebt gehoord, is dat niet gek. Mexican Standoff is een benaming voor een situatie waar een of meerdere personen in een situatie terecht komen waarbij er eentje het waarschijnlijk niet gaat halen. Wij weten al wie er aan het langste eind trekt als het gaat om de cocktail of degene die ‘m gaat drinken. Juist, check hieronder maar eens waar deze heerlijke cocktail uit bestaat.

# 90ML THOMAS HENRY TONIC WATER
# 30ML SAUZA HORNITOS
# 25ML GRAPEFRUIT SAP
# 15ML LIMOENSAP
# 2 DRUPPELS TABASCO

Alles in huis gehaald of onder de bar vandaan getoverd? Schenk eerst de sauza hornitos in een ruim whiskey glas. Voeg daar vervolgens het grapefruit sap bij. Daarna doe je de limoensap erbij, gevolgd door twee druppels tabasco. Wees niet zuinig met ijsblokjes en vul het glas. Schenk hem ten slotte af met Thomas Henry Tonic Water. Roeren, schijfje grapefruit erin: CHEERS! Bekijk hieronder nog de video om de smaak goed te pakken te krijgen!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties