Mooie horloges voor heren op een rij

mooie horloges voor heren

Op zoek naar een horloge? Bekijk hier mooie horloges voor heren!

Ik moet toegeven dat ik eigenlijk helemaal niet zo vaak op mijn horloge kijk. Het is eerder een gewoonte om er een om te hebben, dan dat ik er daadwerkelijk ook gebruik van maak. Toch ben ik van mening dat een horloge niet kan ontbreken bij je outfit. Natuurlijk zijn er ontelbaar veel soorten horloges en horlogetypen, maar voor elk model is wel wat te zeggen. Mijn voorkeur blijft uitgaan naar retro Casio modellen: ze zijn erg licht, zien er strak uit en je hebt niet door dat je ze om hebt. Naast de retro modellen heb ik hieronder nog wat meer mooie horloges voor heren op een rij gezet, die ik prachtig vind.

Tommy Hilfiger Curtis

tommy hilfiger mooi herenhorloge

Wat ik vaak belangrijk vindt bij een horloge is dat het horloge bandje matcht met je riem en/of schoenen. Het wordt extra gaaf als je unieke kleuren hiervoor gebruikt en de standaard bruine en zwarte riem even opzij legt. Zo past bijvoorbeeld bovenstaand horloge van Tommy Hilfiger goed bij je outfit. Het horloge hierboven ziet er erg netjes uit en kan zowel zakelijk als casual gedragen worden. De prijs van dit prachtige horloge valt ook nog eens mee: € 179,-, bekijk het horloge hier.

Lacoste 12.12 watch

lacoste mooi horloge

Hierboven schreef ik al over de verschillende kleuren die goed kunnen matchen. Is het horloge helemaal in een kleur zoals het prachtige exemplaar hierboven, is dat geen noodzaak. Zo valt je horloge lekker op! Bovenstaand horloge heeft een zachte band en ziet er erg strak uit. De klok is niet enorm groot, wat hem niet zo huge maakt. Voor € 125,- is dit exemplaar voor jou. Het horloge is in meerdere kleuren verkrijgbaar, maar deze kleur heeft natuurlijk mijn voorkeur! Bekijk het horloge bij Horloge.nl.

Diesel Analoog Rollcage

Diesel is een prachtig heren horloge merk

Toen ik deze online voorbij zag komen kon ik maar één ding denken: wow! Deze kon gewoon niet ontbreken in de lijst mooie horloges voor heren. Wat een ontzettend gave kast heeft dit horloge van Diesel. Dit is in tegenstelling tot eerder benoemde modellen wel een grote kast. Door het speciale glas zit er een prachtig kleurverschil in dat loopt van blauw tot aan een lichtrode gloed. Uiteraard hangt hier wel een aardig prijskaartje aan: € 209,-. Maar, je hebt dan wel een horloge die tot 5 bar waterdicht is, zodat je er gerust mee kunt douchen en een horloge die je niet vaak tegen zult komen bij anderen. Ook dit horloge is verkrijgbaar bij Horloge.nl.

Casio Retro Classic A168WEC-1EF

Casio herenhorloge voor mannen

Dit horloge is de goedkoopste uit bovenstaande lijst. Deze kon sowieso niet ontbreken in de horloges die ik mooi vind. Uiteraard heb ik al benoemd dat mijn voorkeur uit gaat naar retro horloges, maar deze Casio is net weer even anders. Met een camouflage kast, is dit horloge totaal anders dan de standaard Casio-modellen. Dit mooie horloge voor heren is prachtig en is naast een blauwe camo, ook beschikbaar in een groene versie. Voor slechts € 34,90 is dit unieke horloge van jouw.

Wat vind jij van deze lijst met mooie horloges voor heren? Heb jij een totaal andere kijk op horloges? Laat het ons hieronder weten!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.