Mooie schoenen voor gala voor heren op een rij

Schoenen voor gala voor heren: de mooiste op een rij

Je kunt nog zo’n mooi overhemd aan hebben of een kekke vlinderdas: schoenen maken de man. Als jij aankomt in je driedelig pak met daaronder een paartje afgetrapte Allstars, kun je net zo goed in je tanktop aan komen met een broek op half zeven. Schoenen zijn belangrijk, helemaal als we het hebben over schoenen onder een pak. Laat het nou binnenkort Kerst zijn en vlak daarna Oud en Nieuw, tijden waarin je goed voor de dag moet komen. Wij hebben voor jou in dit blogbericht schoenen voor gala voor heren op een rij gezet. Check ze hieronder en zorg ervoor dat je er tijdens de feestavondjes fantastisch bijloopt.

#01 Zign NERO

galaschoenen voor heren

Deze prachtige gala schoenen voor heren vind je bij Zalando. De Zign NERO schoenen hebben een ronde neus en zijn gemaakt van Veloursleer. Hoewel ze de schoenen in meerdere kleuren beschikbaar zijn, raden wij je wel aan om zwarte te scoren. Daarbij heb je nog de keuze uit bovenstaande, of een lak variant. Berust je keuze op basis van je ceintuur. Fiks de schoenen bij Zalando voor slechts € 79,95.

#02 Jeffery West ESCOBAR

de nummer 2 gala schoenen voor heren

Wauw. Wat een mooie nette herenschoenen voor een onder een gala pak. Dit lakmodel rockt hard. Zorg ervoor dat je riem aansluit bij deze schoenen of kies voor een bretels. De schoenen zijn verkrijgbaar bij onder andere Zalando en zijn beschikbaar in drie varianten. Bovenstaande variant vind je bij Zalando voor € 184,95.

#03 Van Lier BROWN

van lier brown gala schoenen

Een bekend merk als het gaat om nette schoenen voor heren om goed voor de dag te komen: Van Lier. Momenteel is dit model, de bruine versie, in de aanbieding bij Zalando. Je fikst ze normaal gesproken voor een prijs rond de € 180,-, maar nu zijn ze bij Zalando voor € 143,92 verkrijgbaar.

En zit er een model schoenen voor gala voor heren tussen voor je? Laat hieronder weten naar welk model jouw voorkeur uit gaat!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Een reactie op “Mooie schoenen voor gala voor heren op een rij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.