Nieuwe store MotorKledingCenter in België in 2017

motorkledingcenter in belgië

MotorKledingCenter in België te vinden in 2017

Groot nieuws voor MotorKledingCenter: in 2017 gaan zij de grens over en openen zij hun derde store in België. Hoewel de opening van de tweede winkel in Tilburg nog geen half jaar geleden is, openen ze binnenkort hun derde winkel. De superstore wordt gevestigd in het pand van DeSchouwer Moto’s in Zemst. De locatie is makkelijk te bereiken, gezien de centrale ligging tussen Antwerpen en Brussel. Lees hieronder verder over MotorKledingCenter in België.

Eerder opende MotorKledingCenter nog een nieuwe winkel in Tilburg, die inmiddels al enorm vaak bezocht is door diverse motorliefhebbers uit het hele land. Hoewel de opening nog vers in het geheugen ligt, bereikte ons het nieuws dat de specialist in motorkleding en accessoires zich nu ook bij onze zuiderburen gaan vestigen. In het pand van DeSchouwer Moto’s wordt een ware superstore geopend wat zo’n 1500 vierkante meter zal tellen.

In 2015 richtte MotorKledingCenter zich voor het eerst op de Belgische markt: zij lanceerde een Belgische variant van de webshop, Motorkledingcenter.be. Daardoor is de winkel al goed terug te vinden op het internet en kunnen Belgische internetgebruikers MotorKledingCenter goed vinden via zoekmachines als bijvoorbeeld Google.

Hoewel uit onderzoek blijkt dat de Belgische markt op online gebied nog aardig terughoudend is als het gaat om het doen van online aankopen, is er toch een groei zichtbaar. Onder andere door dit gegeven heeft MotorKledingCenter besloten om de Belgische markt te betreden. In 2017 zal MotorKledingCenter in België haar nieuwe winkel openen.

MotorKledingCenter slaat hiervoor haar handen ineen met DeSchouwer. DeSchouwer is een specialist op het gebied van in- en verkoop van motoren en heeft daarnaast een oog voor detail als het gaat om onderhoud. Aan de andere kant is MotorKledingCenter een kenner op het gebied van motorkleding en diverse accessoires. Zo lijkt het cirkeltje rond te zijn en kunnen beide bedrijven met hart voor motoren een compleet aanbod bieden aan menig motorliefhebber.

Hoe MotorKledingCenter een nieuwe zaak opent? Bekijk hieronder de video van de opening in Tilburg van een half jaar geleden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.