Muchachomalo boxers in de aanbieding fiksen doe je hier!

muchachomalo boxers in de aanbieding

Muchachomalo boxers in de aanbieding kopen scheelt veel geld

Steeds vaker verschijnen er excentrieke boxershorts op de markt. Zo schreven we onlangs nog meerdere berichten over BOLAS, het ondergoedmerk van Everon Jackson Hooi. Ook zijn wij weg van het boxershortmerk Muchachomalo, vertaald ‘Stoute jongen’. Omdat de prijzen van zo’n setje boxers van Muchachomalo nogal op kan lopen, besloten wij op zoek te gaan naar Muchachomalo boxers in de aanbieding. We hebben een aantal webshops gevonden die ze zo nu en dan goedkoper verkopen dan de reguliere prijs.

Maar wat zijn Muchachomalo voor boxers?

Toen Muchachomalo boxers net geïntroduceerd waren, richtte het boxershort merk zich alleen op mannen. Vandaar de vertaling ‘Stoute jongen’. Verschillende webshops verkopen het merk naast andere merken. Andere bekende merken zijn natuurlijk Bjorn Borg en boxershorts van merken als Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Hoewel het in korte tijd gevestigde merk bij veel verschillende webshops te koop is, is het vooralsnog lastig om deze jongens in de aanbieding te vinden. Het sprekende aan de boxers zijn natuurlijk de fel gekleurde opdrukken. Je zou het in sommige gevallen ook prima kunst kunnen noemen. Menig ontwerper is er al mee aan de slag gegaan en ook het team van Muchachomalo bestaat meerendeels uit out-of-the-box denkende kunstenaars.

Als je ze in de aanbieding koopt, hoeft het niet zo duur te zijn!

Voor een twee pack betaal je al snel rond de 45 euro. Dan heb je nog een standaard opdruk. Kies je voor een speciale opdruk, dan kan er zo nog eens een tientje bovenop de prijs komen. Een voordeel van Muchachomalo boxers is wel, dat ze in voordeelpacks verkocht worden. Hoe meer je er koopt, hoe voordeliger je uit bent. Webshops hebben de Muchachomalo boxers echter ook vaak in de aanbieding en dit kan je serieus veel besparen.

Een goed voorbeeld is de webshop Fiona.nl, hier vind je diverse Muchachomalo boxers voor een goedkopere prijs dan elders. Op bijna alle Muchachomalo boxershorts die daar verkocht worden pak je € 5,95 korting. Wat ook slim is, is om te kijken of er webshops zijn die schaalvoordelen hebben. Vaak kun je namelijk met meer kopen, goedkoper per boxer uit zijn. Zoals wij al eerder zeiden, doet Muchachomalo dit zelf ook: koop je meer aantallen, ben je relatief goedkoper uit.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.