Nee Ja stickers van Evert Kwok regelrechte hit

nee ja stickers van evert kwok

Het begon eigenlijk allemaal als een grapje: de Nee Ja stickers van Evert Kwok. Toch bleek deze sticker een gewild item: binnen anderhalf uur was de stapel gedrukte stickers in een keer uitverkocht. De bekende brievenbussticker heeft een andere boodschap van Evert Kwok meegekregen: een NEE voor betonblokken, dode hamsters en kapotte banjo’s en een JA voor bier. Lees hieronder meer over de Nee Ja stickers van Evert Kwok.

Als grap werd de nieuwe brievenbussticker ontworpen. Met een klein stapeltje gedrukte Nee Ja stickers, hadden ze nooit gedacht dat ze gelijk binnen anderhalf uur uitverkocht zouden zijn. Ze hadden meer het idee om de sticker voor de grap mee te geven bij bepaalde bestellingen: “Misschien zijn wel de enigen die dit grappig vinden, maar we laten gewoon een stapel drukken”.

CHECK OOK: Geniale T-shirts van Evert Kwok

Niets bleek minder waar: de Nee Ja stickers van Evert Kwok waren snel uitverkocht en momenteel worden er zelfs weer meer bijgedrukt. De stickers zijn verkrijgbaar voor € 0,99 per stuk in de webshop van Evert Kwok. En plak jij ook binnenkort zo’n stickertje op je brievenbus om geen betonblokken in de brievenbus te krijgen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.