Nette herenschoenen 2018: dit zijn dé trends!

nette herenschoenen 2018

De nette herenschoenen 2018 trends op een rij

Nette herenschoenen mogen en kunnen niet ontbreken in de kledingkast. Is het niet voor op kantoor, is het wel voor op een verjaardag of voor tijdens de feestdagen. Herenschoenen heb je echter in heel veel soorten en maten. In dit bericht gaan we wat dieper in op de trends van 2018 op het gebied van nette herenschoenen. We behandelen kleuren, materialen en natuurlijk ook bepaalde merken. Lees hieronder verder over nette herenschoenen 2018 trends!

Schoenen maken de man! Helemaal nette schoenen voor heren, die een complete outfit kunnen maken of breken. Waar vorig seizoen nette schoenen meer en meer op casual modellen begonnen te lijken, is de échte nette schoen weer helemaal terug! Bekijk hieronder een paar trends in 2018.

Middelhoge schoenen

Lage schoenen worden steeds vaker ook in een middelhoog model aangeboden. Met name in de wintermaanden zijn deze nette schoenen een veel gemaakte keuze. Ook aankomend jaar zullen deze herenschoenen vaker en vaker terug te zijn op bijvoorbeeld het kantoor.

Donkere kleuren

Crème-kleurige of witte nette schoenen waren al jaren niet meer een populaire zet. Maar ook vorig jaar kwamen nog wel eens een enorm lichtbruin paartje voorbij gelopen. In 2018 zal menig schoenenmerk donkere schoenen aanbieden. Met name donkerbruin tot zwart zal waarschijnlijk een trend zijn.

Grof materiaal

Ook dit jaar zagen we ze steeds vaker: gave herenschoenen van bijvoorbeeld slangen- of krokodillenleer. Schoenen gemaakt van grof materiaal is enorm gaaf om te zien. Daarbij maak je het natuurlijk helemaal af met een bijpassend ceintuur. Een tip voor beide artikelen: Van Bommel verkoopt vaak bijpassende riemen.

Gekleurde veters

Jep. Gekleurde veters in nette herenschoenen kan straks steeds vaker. Hierbij is het wel belangrijk dat de kleur van de veters aansluit op de kleur van de zool. Goede voorbeelden van dit type herenschoenen zijn Floris van Bommel schoenen, tevens een schoenenlijn van het eerder genoemde Van Bommel. Dit schoenenmerk heeft bijvoorbeeld enkele exemplaren met blauwe veters!

En, wat voor trend van nette herenschoenen 2018 ga jij? Uiteraard geld bij elke keuze: zorg ervoor dat je complete outfit hierop aansluit!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties