Nieuwe datum Rico Verhoeven vs Badr Hari: REMATCH!

nieuwe datum rico verhoeven vs badr hari

Wanneer is de nieuwe datum van de wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari?

Onlangs besteedden we veel aandacht aan de match tussen Rico Verhoeven vs. Badr Hari. We lieten je weten waar je het online kon kijken en hielden je live op de hoogte tijdens de wedstrijd. Uiteindelijk won Rico Verhoeven, doordat Badr Hari zijn arm blesseerde, wat later een gescheurde spier bleek te zijn. Na de wedstrijd liet Badr Hari echter weten dat hij Rico tijdens een rematch wél af zou maken. Maar wanneer is de nieuwe datum Rico Verhoeven vs Badr Hari? Wanneer is de rematch? Lees het op THEDUDES.NL.

Nieuwe datum Rico Verhoeven vs Badr Hari rond mei of juni

Hoewel velen verwachtten dat de nieuwe wedstrijd rond het einde van 2017 plaats zou vinden, lijkt Badr Hari hier zelf anders over te denken. Hij laat namelijk weten in een interview, te lezen op de Amerikaanse website Bloody Elbow, dat hij rond de zomer klaar is voor een rematch. Dat zou ongeveer rond mei/juni kunnen zijn: “I think May or June will be a good time for this“, aldus Badr Hari in het interview.

Waarschijnlijk weer te zien via Ziggo of de Horizon app

Hoogstwaarschijnlijk is de nieuwe wedstrijd tussen de twee kickbokskoningen weer te zien op Ziggo. Ook dan zal het waarschijnlijk niet live uitgezonden worden door andere media, omdat Ziggo de rechten heeft. Maar dit is nog niet met zekerheid te zeggen.

Ondertussen is Badr Hari volop met zijn herstel bezig. Dag met dag schijnt het beter te gaan en hij doet er alles aan om zo snel mogelijk te herstellen. Het laatste nieuws wat we van Rico Verhoeven hoorde, is het warme onthaal in zijn eigen dorp.

Heb jij nieuws over de nieuwe datum van de wedstrijd, ontwikkelingen over Rico Verhoeven of de voorbereidingen van Badr Hari? Laat het dan vooral hieronder weten. Bekijk hieronder nog een compilatie video van onder andere de uitspraken van Badr na de wedstrijd. Geüpload op YouTube door StrangerThings Everywhere.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Een reactie op “Nieuwe datum Rico Verhoeven vs Badr Hari: REMATCH!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.