Nieuwe Range Rover nu ook verkrijgbaar als Plug-in Hybride

nieuwe range rover hybrid

Het model van Range Rover is inmiddels al vijftig jaar geleden geïntroduceerd, maar staat nog steeds voor luxueus rijden. Zowel op de openbare weg als op off-road is de luxe SUV bij uitstek de keuze in het luxe segment. De Range Rover is echter nooit echt hetzelfde gebleven: telkens wordt het model opnieuw uitgevonden met nieuwe toepassingen en technieken. Zo ook dit keer: de Range Rover wordt nu ook beschikbaar als Plug-in Hybride variant. Ook het interieurdesign is nog exclusiever dan voorheen. 

De nieuwste Range Rover wordt beschikbaar gesteld als Plug-in Hybride. Met hoogstaande prestaties in combinatie met een efficiënt brandstofverbruik, een innovatie die helemaal past bij de tijd van nu. Naast het de Plug-in mogelijkheden, heeft de Range Rover ook een vernieuwd interieur: het is nu nog exclusiever op het gebied van comfort en techniek.

Zo zijn de voorstelen op maar liefst 24 manieren te verstellen en zijn de kussens dieper. Ook zijn de armsteunen nu te verwarmen. Als we achterin een kijkje nemen is er ook een vernieuwde look zichtbaar. Hierbij is er niet ingeleverd op de ruimte. En onderweg werken? Geen enkel probleem: er zijn 17 verschillende connectie mogelijkheden. Van de bekende stopcontacten tot en met USB-poortjes. Daarbij is er ook een 4G wifi-hotspot aan boord.

Niet heel onbelangrijk voor personen die achterin gaan zitten: de zittingen zijn ook net als de voorstelen breder en zachter. Daarnaast zijn de stoelen voorzien van een Hot Stone-massagetechnologie met 25 verschillende massageprogramma’s. Hoewel we liever zelf achter het stuur zitten, is meerijden met deze nieuwe Range Rover ook geen straf. Bekijk hieronder de video van Land Rover Nederland.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties