Nieuwe Seat Leon Cupra: power en topprestaties

de nieuwe seat leon cupra

Dat de Leon Cupra een auto was met lef en power, dat wisten we al. Maar wat als we nu zeggen dat Seat de Cupra vernieuwd heeft en deze nóg meer power heeft en nóg scherpere prestaties. Dat is bijna onmogelijk he? Lees hieronder meer over de nieuwe Seat Leon Cupra.

Onlangs schreven we nog over de kleding, die Seat sinds enige tijd aanbiedt in haar webshop. De nieuwe Leon was al een tijdje te zien, maar tot op de dag van vandaag was het nog akelig stil aan de kant van Seat als het ging om de Cupra. Echter heeft Seat Leon de nieuwe Cupra onlangs uitgelicht. De vernieuwde en aangescherpte Seat Leon Cupra is dik. Heel dik.

De nieuwe Cupra tikt met gemak de 300 pk aan. Daarnaast is de nieuw Seat voorzien van nieuwe technologieën, waaronder Adaptive Cruis Crontrol en Pedestrian Protection. Ook is de nieuwe Cupra voorzien van een Keyless Entry en een start en stop knop. Handig!

De nieuwe Cupra is een stuk krachtiger dan zijn oudere broer: maar liefst 221 kW/300 pk is voor deze uitvoering geen enkel probleem. Voorheen was dit 290 pk, wat op zich zelf al een bizarre prestaties is voor Seat.

En wat vind jij van de prestaties van de nieuwe Cupra? Laat het hieronder weten.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.