8 november: Onthulling 9 nieuwe Suzuki motoren 2017!

Nieuwe Suzuki motoren 2017

Nieuwe Suzuki motoren 2017 worden 8 november onthuld

De meeste Suzuki- en motorliefhebbers zitten al met smart te wachten tot het eindelijk 8 november is. Op die datum worden namelijk de nieuwe motoren van Suzuki 2017 onthuld. Het gaat om negen nieuwe modellen in totaal. Lees hieronder meer over de nieuwe Suzuki motoren 2017.

 

Tijdens de motorshow Intermot in Keulen zijn er maar liefst vijf bekend gemaakt. Vijf dikke Suzuki’s in drie verschillende segmenten. Aankomende motorshow, Eicma in Milaan, onthult het bekende motormerk er nog eens vier.

Check ook: Wat een beest: de nieuwe Triumph Speed Triple

Tot nu toe is onder andere de nieuwe Street Performance GSX-S750A onthuld. Deze bike is goede mix tussen heerlijk rijgemak en sportiviteit. Zeg nou zelf, hij ziet er uit als een streetfighter! Hij levert maar liefst 114 pk en voldoet aan de nieuwe Euro-4 norm.

De nieuwe Suzuki GSX s750

Daarnaast is ook de nieuwe V-Strom-familie te zien geweest. Deze staat bekend om zijn vele mogelijkheden, de mooie prestaties en het ultieme comfort. Het is een wat minder sportief-uitziend model, maar desalniettemin een prachtige Suzuki.

Nieuwe V-storm-familie van suzuki

En natuurlijk. Het model waar iedereen stiekem op zit te wachten: de nieuwe GSX-R! Er zijn al meer dan een miljoen van zijn voorgangers verkocht en deze Suzuki staat natuurlijk bekend om zijn wereldtitels, die menig motorcoureur op zijn naam heeft gezet.

De nieuwe Suzuki GSX-R1000

Op welke van bovenstaande Suzuki motoren zie jij jezelf het liefst zitten? Onze voorkeur gaat uit naar de laatste in de rij: de prachtige Suzuki GSX-R1000. Wat een enorm dikke tweewieler is dit zeg.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties