Nieuwe vlog van Ismail Ilgun: “Wij stoppen nooit”

Nieuwe vlog van Ismail Ilgun

Nieuwe vlog van Ismail Ilgun is verschenen op zijn YouTube kanaal

Afgelopen week was Ismail Ilgun te gast bij De Wereld Draait Door. Vergezeld met Haki, een van zijn maten uit Zaandam, liet hij weten het vloggen weer op te pakken. Zijn nieuwe vlog is onlangs verschenen op zijn YouTube kanaal, waarin hij laat weten het vloggen weer op te pakken. Lees hier meer over de nieuwe vlog van Ismail Ilgun.Ismail Ilgun zat samen met Haki en Kees de Koning aan tafel bij De Wereld Draait Door. Kees de Koning liet weten het zeker niet eens te zijn met hoe ‘de media’ de door bijna heel Nederland benoemde Treitervloggers naar buiten heeft gebracht. Volgens Kees de Koning hebben onder andere media als Pauw alleen de slechte stukken laten zien. De Koning volgde de vlogger al sinds het akkefietje met Rapper Boef en was gelijk ‘verslaafd’.

Ook interessant: Treitervlogger Ismail Ilgun krijgt klappen

Aan het eind van de discussie waar ook Tim Hofman enkele vragen stelt, laat Ismail Ilgun weten dat hij het vloggen weer gaat oppakken. Ismail Ilgun: “Alleen maar positiviteit!”.  De nieuwe vlog Ismail Ilgun is daarmee gelijk al geplaatst op zijn YouTube kanaal. Hij laat weten in de video dat hij eerst naar Turkije zal gaan om zijn hoofd te legen om bij terugkomst weer te gaan vloggen.

Bekijk hieronder de nieuwe vlog Ismail Ilgun, waarin hij in een auto verteld wat zijn plannen zijn voor zijn YouTube kanaal. “Er zijn heel veel dingen en daar komen jullie nog wel achter…”, aldus Ilgun. Bekijk de nieuwe vlog:

Wat vind jij ervan dat Ismail Ilgun weer begint met vloggen? Laat hieronder in de comments weten hoe jij denkt dat Ismail het kijkend publiek gaat voorzien van ‘interessante’ content. Zal hij weer gaan hangen bij de Vomar of komt hij écht met alleen maar positiviteit zoals hij beweerde bij de DWDD?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.