Eerste Volkswagen R-dealer opent haar deuren in Nederland

Volkswagen R-dealer opent voor het eerst zijn deuren in Nederland

De mooiste letter naast de V en de W is natuurlijk de R. De ‘R’ staat namelijk voor de ultieme sportiviteit van Volkswagen. Aankomende week wordt er een speciale Volkswagen R-dealer geopend in Nederland, met daarin een speciale showroom met de allerdikste Volkswagen modellen op een rij. Bewonder onder andere de brute Golf R. Lees hieronder meer over de Volkswagen R-dealer die deze week haar deuren opent.

Volkswagen geeft met de letter ‘R’ aan dat het gaat om ultieme sportiviteit. Verschillende modellen met een R-etje erachter, zijn bruut uitgevoerde Volkswagens, waarbij het accent op sportief ligt. Er komt deze week een ware Volkswagen R-dealer in Nederland: bij Volkswagen-dealer van Mossel in Tilburg om precies te zijn.

De showroom is een 250 m2 ruimte met een grote selectie aan verschillende Volkswagen R modellen. Onder andere de Golf R en de Golf R variant zijn hier te bewonderen en zelfs een proefritje is mogelijk bij de nieuwe dealer.

Hoewel de medewekers van de nieuwe R-dealer met trots willen vertellen en informeren over de modellen van Volkswagen, zijn er ook speciale R-displays die je van alles uitleggen over diverse modellen. Tot in detail.

Officieel start de Volkswagen dealer in Tilburg met het R-dealerschap op 9 en 10 december. Speciaal daarvoor organiseren zij een sportief Volkswagen R-Event met een bijzondere gast: de Polo R WRC. Hiermee won Volkswagen vier jaar achterelkaar het WRC. Bekijk hieronder enkele nieuwe beelden van de nieuwe Volkswagen R-dealer in Tilburg.

vooraanzicht volkswagen r dealer

Velgen aan de muur bij volkswagen r dealer

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.