Volkswagen T-Roc: ruim en innovatief

de nieuwe volkswagen t-roc

De Volkswagen T-Roc is tot in details te personaliseren

Wat een beest van een cross-over! Naast het feit dat deze veelzijdige Volkswagen T-Roc er geweldig uitziet, kun je het nieuwe model van Volkswagen ook verregaand personaliseren. Zo zijn er verschillende ‘styling-thema’s’, waarmee jij zelf bepaald hoe jouw nieuwe T-Roc er uit komt te zien. Lees hieronder meer over de Volkswagen T-Roc.

De ruime cross-over van Volkswagen is al een lust om naar te kijken. Met zijn brede uiterlijk en coupéachtige lijnen komt hij over als een auto die alles aan kan. De T-Roc biedt ruimte voor vijf personen en heeft een bagageruimte van maar liefst 1.290 liter.

Het uiterlijk van het nieuwe model van Volkswagen ziet er strak uit. Met name de brede grill met geïntegreerde koplampen maken hem stoer. De lampen zijn voorzien van LED-technologie. Opvallend is de chroomstrip op de flanken. De Volkswagen T-Roc is leverbaar met een carrosserie in twee verschillende kleuren. Het dak is in een andere tint uitgevoerd, wat zorgt voor een mooi contrast.

Zodra we het interieur van deze ruime cross-over bekijken, ziet het er vooral gedigitaliseerd uit. En ook eenmaal achter de knoppen is het niet mis: met de nieuwste generatie Active Info Display en diverse infotainmentsystemen ontbreekt er niets op het gebied van digitalisatie. Om het af te maken kan het systeem worden uitgebreid met App Connect. Zo zijn onder andere Apple CarPlay™ en Android Auto™ eenvoudig geïntegreerd. Wil je écht alles om je heen hebben, lees dan ook ons eerdere bericht over de Volkswagen espressomachine voor in de auto.

Niet alleen de eerder benoemde bagageruimte is enorm ruim. Ook achter het stuur en op de achterbank is er meer dan voldoende zitruimte met een fijne, hoge zitpositie.

De Volkswagen T-Roc is vanaf december dit jaar leverbaar. De prijzen zijn nog niet bekendgemaakt, maar wij houden je hier uiteraard over op de hoogte. Voor geïnteresseerden wordt al wel de mogelijkheid geboden om zich in te schrijven, om op die manier op de hoogte te blijven over het laatste nieuws van het nieuwe model van Volkswagen. Bekijk hieronder nog een mooie video over deze cross-over.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties