Nieuwste en meest optimale filmbeleving in Pathé met ‘4DX’

pathé 4DX

Graag gaan we voor nieuwe releases nog steeds naar de bioscoop. Dit blijft altijd beter dan thuis op de bank een film kijken: niet alleen door de betere kwaliteit van geluid en beeld, maar ook door het complete plaatje. Binnenkort wordt het ervaren van films nog beter in Pathé bioscopen. Pathé komt namelijk met een nieuwe optimale filmbeleving: 4DX. 

Bijna elke film die uitkomt en gedraaid gaat worden in de bioscoop, komt momenteel ook uit in 3D variant. Waar je waarschijnlijk nog niet van wist, is dat er binnenkort ook films beschikbaar worden gesteld op vierdimensionaal niveau. Pathé introduceert namelijk ‘4DX’, waarbij de bioscoopervaring nog beter wordt.

Bij Pathé De Kuip en Pathé De Munt zijn speciale 4DX-zalen. Hierbij zijn er maar liefst twintig verschillende effecten mogelijk, die tijdens de film toegepast worden. Hierbij kun je denken aan verschillende weersomstandigheden als regen, sneeuw en onweer, maar ook bewegende stoelen. De stoelen hebben verschillende basisbewegingen: de stoel kan naar voren, naar achteren, naar links en naar rechts. Hiermee kunnen gevoelens als duiken of vliegen ervaren worden door kijkers.

Pathé laat weten met de introductie van 4DX een nieuwe invulling te geven aan haar innovatiestrategie. “Met de introductie van 4DX geeft Pathé opnieuw invulling aan zijn innovatiestrategie. Veel van onze bezoekers zijn steeds weer op zoek naar de nieuwste en meest optimale filmbeleving; met het revolutionaire 4DX komt Pathé alweer aan die behoefte tegemoet“, aldus de Managing Director van Pathé.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties