Hebben: de nieuwste Race Drone van Air Hogs

nieuwste race drone

Nieuwste Race Drone van Air Hogs verlegt grenzen

Tegenwoordig zijn drones de bestuurbare auto’s van vroeger. Deze immens populaire gadgets zijn steeds vaker terug te vinden in de lucht en zelfs pakketbezorgers zijn er mee aan het experimenteren. Air Hogs heeft onlangs een nieuwe Race Drone gelanceerd: de DR1 FPV Rade Drone. Hij is crash bestendig en is op een manier ontwikkeld dat iedereen er goed mee over weg kan. Lees hieronder meer over deze nieuwste Race Drone.

Gave gadgets waarmee je van alles kunt: vliegen, racen en misschien binnenkort zelfs pakketjes afleveren. Drones zijn helemaal van deze tijd. Eerder schreven we nog een artikel over waar je op moet letten als je een drone wilt kopen. Air Hogs heeft afgelopen week een speciale Race Drone ontwikkeld voor de DR1 competitie. Een wedstrijd waar drone racers het tegen elkaar opnemen.

Air Hogs heeft de drone op een speciale manier ontwikkeld, zodat iedereen er goed mee overweg kan. Wereldkampioen drone racen, Luke Bainnister, is ambassadeur van dit drone-merk. De nieuwe drone is anders dan anderen: je kunt als bestuurder live meekijken vanuit de cockpit door een First Person View Flight-bril. Je kunt makkelijk met de race drone 80 meter vliegen en nog steeds meekijken. Om het nog meer van deze tijd te maken, kun je je race opnemen en direct delen via de applicatie van Air Hogs.

Maar ja: waar iets in korte tijd enorm populair wordt, komen ook in korte tijd veel strenge wetten. Dit was te zien toen iemand met een drone opnames maakte van de Domtoren in Utrecht. Ook de nieuwe Race Drone van Air Hogs gaat hier goed mee om: hij is zo gemaakt dat je er makkelijk mee binnen kunt vliegen. De DR1 FPV Race Drone wordt verkocht voor een prijs van € 199,99. Bekijk hieronder een video van de nieuwe race drones van Air Hogs.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties