Nike SB Stefan Janoski Max review

nike sb stefan janoski max review

De zomer komt er weer aan, dus tijd voor nieuwe zomersneakers! Deze keer mochten wij het nieuwste model van de Nike SB serie reviewen, de Nike SB Stefan Janoski Max!

Look en feel van de Nike SB Stefan Janoski Max

Wij hebben de Nike SB Stefan Janoski Max black/metallic cool grey/white mogen reviewen. Wat als eerste opvalt is het schitterende patroon met structuur, welke loopt van de neus tot en met de hiel. Opvallende sneakers is al een tijd een trend en deze schoen past daar perfect bij. Door de stuctuur die op de neus zit is het wel lastig om deze schoon te maken. Het vuil gaat makkelijk in de stuctuur zitten.

Het patroon op deze Nike sneaker ziet er erg gaaf uit onder jeans. De sneakers uit deze Stefan Janoski serie zijn laag, dus ze zijn ook goed te dragen onder korte broeken.

Pasvorm Nike SB Stefan Janoski Max

Wanneer je de sneakers aantrekt valt meteen op hoe geweldig de pasvorm is. De neus is gemaakt van een erg luchtig materiaal die heerlijk om de voet zit. Het luchtige materiaal zorgt er ook voor dat het niet zo warm wordt bij je tenen. Perfect voor in de zomer dus. Voor de winter denken wij dat deze sneakers wat minder geschikt zijn, omdat de neus koude lucht doorlaat.

Zodra je met deze sneakers gaat lopen voel je dat Nike als vanouds zijn best heeft gedaan met de zool. De zool heeft dezelfde structuur als andere Nike sneakers uit de Air Max series. Tijdens het lopen voelen de schoenen heerlijk zacht aan je voeten. Door de perfecte pasvorm en de Airmax zolen loopt het alsof je op pantoffels loopt met luchtkussentjes eronder.

Wat wij zelf met Nike ervaren hebben de afgelopen jaren is dat de Nike maten vaak wat kleiner uitvallen ten opzicht van andere merken. Met bijvoorbeeld Nike AirMax heb ik zelf maat 44. Toen ik de Nike SB Stefan Janoski Max mocht proberen heb ik dus ook maat 44 gepakt. Deze bleek echter een stuk te groot! Mijn goede maat in deze serie is maat 42.5. Wanneer je ervoor kiest om deze schoenen online te bestellen, houd er dan rekening mee dat je een maat kleiner besteld dan je gewend was met Nike sneakers.

Conclusie

De Nike SB Stefan Janoski Max is een schitterende en heerlijke lopende hippe sneaker voor in de zomer die goed past onder zowel een lange als een korte broek!

Tip: Probeer eens je vieze sneakers in de wasmachine te doen! Haal eerst je veters uit de sneakers en doe je sneakers en veters in een kussensloop of in het bh-zakje van je vriendin. Stop deze vervolgens in de wasmachine met wat waspoeder en zet hem op maximaal 30 graden. Laat de sneakers na het wassen drogen. Leg ze hierbij niet in direct zonlicht of op de verwarming! Dit kan ervoor zorgen dat ze verkleuren en/of krimpen.

Check hem hier!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties