Nomadiq: draagbare BBQ zonder geknoei met kolen

nomadiq barbecue

Lekker (en legaal!) barbecueën in het park is mogelijk met de Nomadiq! De Nomadiq is een handige draagbare barbecue op gas. Dus geen geknoei meer met kolen.

nomadiq bbq

Minder schadelijk barbecueën

In veel parken geldt een barbecueverbod indien er gebarbecued wordt met kooltjes. Met deze handige barbecue op gas hoef je ook niet meer te knoeien met aanmaakblokjes en is het daarnaast minder schadelijk voor het milieu. Houtskool is een stuk schadelijker dan gas, omdat er bij houtskool meer co2 vrijkomt. Tevens komt er bij de verbranding van houtskool fijnstof vrij, wat ook schadelijk is voor de gezondheid.

nomadiq barbecue

Nomadiq: de draagbare barbecue

Hij is makkelijk mee te nemen doordat hij eenvoudig inklapbaar is. Binnen 20 seconden is hij aan te sluiten en klaar voor gebruik. De twee grilplaten zijn bovendien afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Op de ene helft kun je hem dus zachtjes laten sudderen en op de andere helft kun je hem lekker hoog zetten om het vlees snelle garing te geven. De Nomadiq weegt slechts 5,5 kg.

nomadiq barbecue

Crowdfunding via Kickstarter

De makers van Nomadiq zijn bezig om middels crowdfunding voldoende kapitaal te verkrijgen om de Nomadiq. Via Kickstarter kunnen geïnteresseerden dit project steunen.

Check het project hier op Kickstarter!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties