Ontwerp je eigen buitenkeuken!

buitenkeuken green egg

Je eigen buitenkeuken geheel naar eigen smaak, wens en budget samenstellen. Het kan met de WWOO! Deze stijlvolle buitenkeuken is ontworpen naar een idee van Dutch Designer Piet-Jan van den Kommer en is inmiddels te verkrijgen in meer dan 20 verschillende landen.

Betonnen buitenkeuken ontwerpenbuitenkeuken wwoo

De WWOO is een tailormade betonnen buitenkeuken die je zelf samen kunt stellen. Een hoge of een lage achterwand, in grijs of toch antraciet? Het is allemaal mogelijk. Het is een modulair systeem waardoor je zelf kunt bepalen hoe deze betonnen buitenkeuken als eyecatcher in je achtertuin eruit gaat zien. Of je nou een villa, boerderij, restaurant of een appartement met stadstuin hebt, de WWOO past overal.

Big Green Egg, Weber barbecue in de betonnen buitenkeuken

buitenkeuken wwooNog een gave uitbreiding is het integreren van een barbecue. De razend populaire Big Green Egg, waarmee je heerlijk je vlees kunt bereiden, past bijvoorbeeld perfect in de WWOO. Een andere optie zou kunnen zijn om een integreerbare stalen haard in de betonnen buitenkeuken te plaatsen, of een Zuid-Afrikaanse braai. Zelfs een buitendouche is mogelijk!

Bekijk een aantal voorbeelden in het WWOO Portfolio!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties