Oral-B PRO 2500 review, wij testten hem!

oral-b pro 2500 review

Oral-B PRO 2500 review: ‘Geweldige elektrische tandenborstel’

Onlangs kregen wij de nieuwe Oral-B PRO 2500 in handen. Hoewel elektrisch poetsen al in ons standaard ochtend en avond ritueel zat, wilden we deze nieuwe elektrische tandenborstel van Oral-B toch eens proberen. Al snel vielen enkele handige toepassingen ons op: wat dacht je bijvoorbeeld van een poetsdruksensor? Lees hieronder de Oral-B PRO 2500 review.

De verpakking van de Oral-B PRO 2500 beloofde al veel: de nieuwe limited edition elektrische tandenborstel mét handige reisetui. Deze limited edition black is er echt voor de man: een stoere uitvoering voor mannen die meer willen dan alleen maar tandenpoetsen. De tandenborstel wordt ook geleverd met een opzetstuk. Uiteraard zit er ook een oplader bij, zodat je na elke poetsbeurt de tandenborstel in de standaard kunt zetten.


De tandenborstel ligt lekker in de hand en is niet extreem zwaar. Door zijn smalle design heb je niet echt gevoel dat je een grote unit in handen hebt. De Oral-B PRO 2500 heeft een handige poetsdruksensor. Hoe dit werkt? Er zit een rood licht aan de bovenkant van de tandenborstel, die gaat schijnen als je té hard poetst. Eerst dachten we dat het lichtje niet te zien zou zijn tijdens het poetsen, maar deze zit juist op een plek die opvalt als je bezig bent met poetsen.

De limited edition pro 2500

Naast de handige poetsdruksensor, heeft de nieuwe elektrische tandenborstel ook nog een functie voor tandvleesverzorging. Dit is een andere snelheid dan de normale stand, waarbij je je hele tandvlees kunt reinigen. Iets wat menig man niet doet tijdens een poetsbeurt. De normale stand van de tandenborstel geeft met een kleine pauze aan dat je naar de volgende set tanden kunt gaan. Op die manier hou je de juiste tijd aan voor het poetsen en sla je niets over.

Lees hier onze Oral-B PRO 2500 recensie

Wij dachten na elke poetsbeurt altijd een schoon gebit te hebben, maar na het poetsen met deze Oral-B PRO 2500 weten we wat pas écht een schoon gevoel is. Dit komt waarschijnlijk ook door de handige functie om je tandvlees ook te reinigen. Bekijk hieronder nog de unboxing video op het YouTube kanaal van THEDUDES.NL. Deze elektrische tandenborstel kopen?

aanschaf-knop

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.