Origineel vaderdag cadeau

origineel vaderdag cadeau

Op zoek naar een origineel vaderdag cadeau?

Binnenkort is het Vaderdag en natuurlijk willen wij deze dude des huizes verrassen met iets speciaals. Maar in tijden waar je doodgegooid wordt met reclames voor vaderdag, is het tijd om de allervetste en meest originele cadeau’s voor vaderdag eens op een rijtje te zetten. Bekijk hieronder de ‘origineel vaderdag cadeau’ top 3 en maak snel een keuze, zodat jij het op tijd binnen hebt!

1. Een pak van Opposuits

Als je echt een origineel vaderdag cadeau wilt geven met vaderdag, kom dan niet met een stropdas of een paar sokken, maar kom met een geniaal pak. Een pak van Opposuits is een opvallend pak, waar je zeker weinig mensen in zal zien lopen. En het mooie is: de prijs van zo’n pak is slechts € 69,95. Bekijk hier enkele pakken op de website van Opposuits zelf.

2. Sportproducten bij Body&Fit

Je vader zal het zeker niet verwachten, maar een dosis eiwitpoeder om heerlijke shakes mee te bouwen zal hij zeker waarderen. Dit is iets anders dan een gereedschapsset of een zaklamp. Bekijk hier bijvoorbeeld bij Body&Fit de ‘Deals voor echte mannen’.

3. Een barbecue voor het lekkere weer

Het lekkere weer gaat weer van start en hoogstwaarschijnlijk is het met Vaderdag ook om te genieten. Een cadeau dat precies op tijd gegeven wordt komt maar weinig voor, maar jij kan de bom zijn op Vaderdag. Schaf een mooie, stoere barbecue aan en verras je vader met zo’n mooie tuinuitbreiding. Het is helemaal een mooi cadeau als je er ook nog wat vlees bijgeeft. Bekijk mooie barbecues op bbq-voor-thuis.nl en heb je cadeau morgen al in huis!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties