Oudejaarsconference 2016 kijken doe je hier

oudejaarsconference 2016 kijken

Oudejaarsconference 2016 kijken: online en op televisie!

Langzamerhand gaan we alweer naar het einde van het jaar. Hoewel onze blog nog vol staat met kerstbaarden en cadeautips voor onder de boom, gaan we ook alvast langzaam vooruit kijken naar Oud en Nieuw. Ook dit jaar zal het ritueel voortgezet worden: er is weer een Oudejaarsconference te zien op televisie. Oudejaarsconference 2016 kijken? Check hieronder waar je dat doet en wie dit jaar de conference op Oudjaarsavond doet!

 

Elk jaar is het weer lachen geblazen, voordat het grote feest losbarst. Voor de televisie met vrienden even lachen van een leuke Oudejaarsconference. Oudejaarsconference 2016 wordt gedaan door Claudia de Breij. Vorig jaar deed Herman Finkers de officiële conference, maar nu is het de beurt aan De Breij. De meningen zijn hier nog over verdeeld, op de petitiewebsite Petities24.com is zelfs de petitie ‘Geen Claudia de Breij’ te zien.

Waar is de Oudejaarsconference 2016 te zien?

De Oudejaarsconference 2016 is te zien bij de VARA, NPO1 om precies te zijn! Er zijn kaarten beschikbaar om de show bij te wonen, die zoals gewoonlijk al enkele weken van te voren live te bewonderen is in het Theater. De conference wordt vervolgens uitgezonden op Oudjaarsavond. Jaarlijks trekt de uitzending enorm veel kijkers, zo bleek uit vele onderzoeken.

Oudejaarsconference online kijken kan ook!

Het is ook mogelijk om het online te bewonderen. Bijvoorbeeld als jij graag gebruik maakt van Google Chromecast en goed kan streamen naar je televisie. NPO1 is live te zien via de website van de omroep. Hierdoor kun jij dus ook gewoon via het internet de conference bekijken met je maten. Naast de Oudejaarsconference op de VARA is er ook een conference te zien op RTL. Deze wordt uitgevoerd door Javier Guzman dit jaar. Hier zullen we binnenkort ook een blogbericht over schrijven!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.