Pablo Lücker met een Porsche?

Wat doet Pablo Lücker met een Porsche?

Pablo Lücker is onlangs aan de slag geweest met een dikke zwarte stift. En dit deed hij op iets wits, wat totaal afwijkt van papier: namelijk een dikke Porsche 911. “Een droomauto werd een droomproject”. Pablo Lücker, Nederlandse DJ en designer nam de stift in handen met een samenwerking van Flying Dutch en Porsche. Lees hieronder “Wat doet Pablo Lücker met een Porsche?”

Pablo, die veel afreist, raakte geïnspireerd door de diversiteit van de verschillende culturen. Toen Flying Dutch Pablo benaderde voor een kunstwerk, wou hij dit wel op een unieke manier doen. Hij wilde dit namelijk doen op een exclusieve auto. En niemand minder dan Porsche, leverde een unieke auto: een spierwitte Porsche 911.

Lückers werk staat erom bekend dat alles mogelijk is. Zijn kunst is niet in woorden te omschrijven en dit is ook terug te zien in zijn creatie op de mooie bolide. Met dikke zwarte lijnen weet hij van de witte Porsche een kunstwerk te maken. Het kunstwerk van Pablo werd veel gebruikt tijdens Flying Dutch, om artiesten in rond te rijden van de ene naar de andere locatie.

Bekijk hieronder de spectaculaire video van het omtoveren van de witte Porsche in een waar kunstwerk. Pablo Lücker met een Porsche.

https://vimeo.com/129200316

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties