Peaky Blinders kledinglijn online te koop: ‘Garrison Tailors’

peaky blinders kledinglijn

Een flatcap, lange stoffen jas en een zakhorloge voorzien van bevestigingskettinkje aan je gillet die exact past bij je colbert. Een paar opvallende kenmerken van de kledinglijn van the Peaky Blinders! Eerder schreven we al over deze populaire serie op Netflix, die zich afspeelt in een ver verleden. Voor degene die de kledinglijn van de heren wel kan waarderen is er goed nieuws! Er is een speciale Peaky Blinders kledinglijn website: Garrison Tailors. En voor de kenners: ja, het is vernoemd naar de bekende pub in de serie. Lees hieronder verder!

Garrison Tailors is de webshop waar jij er straks net als Thomas of Arthur bij kan lopen. De kledinglijn is te omschrijven als een nette stijl, die in deze tijd weer prima gedragen kan worden. De schrijver van Peaky Blinders, Steve Knight, heeft samen met een aantal kennissen de webshop opgericht, wat totaal aansluit op de serie. Bekijk hieronder enkele opvallende kenmerken van de kleding:

  • Flatcap
  • Lange nette jassen
  • Nette pantalons
  • Driedelig pak met bijhorend gilet
  • Overhemden met losse boorden
  • Wollen stropdassen
  • Nette schoenen


Bepaalde kledingstukken zijn daadwerkelijk exemplaren die gedragen worden in de serie. Zo is bijvoorbeeld de flatcap die Thomas Shelby draagt te koop in de webshop en ook andere kledingstukken van de Peaky Blinders kledinglijn zijn er in terug te vinden: van broeken tot aan de welbekende lange jassen.

Verwacht geen prijzen die overeenkomen met de H&M: aan de kledingstukken hangt wel een hoog prijskaartje. Maar de kledinglijn is natuurlijk niet bedoeld voor een carnavalspartijtje, het is kleding die prima in het dagelijks leven gedragen kan worden. Neem zelf een kijkje in de Garrison Tailors webshop! Trouwens gelijk een goede inspiratie voor de feestdagen die om de hoek staan!

Check hieronder nog een commercial van de webshop, zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten in de shop!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties