Peaky Blinders seizoen 4 op Netflix in de maak

peaky blinders seizoen 4 op netflix

Dik: Peaky Blinders seizoen 4 op Netflix in productie

Goed nieuws voor Peaky Blinders fans. De populaire serie krijgt een vierde seizoen. Eerder schreven we al over wanneer Peaky Blinders seizoen 3 te zien zou zijn op Netflix en kijken we natuurlijk uit naar het nieuwe, vierde seizoen. De bedenker van de immens populaire serie, Steven Knight liet onlangs aan verschillende media weten dat Peaky Blinders seizoen 4 op Netflix in de maak is.


Een échte serie voor mannen op Netflix is natuurlijk Peaky Blinders. De serie gaat over de familie Shelby, die al jaren moeite doet om een legale business te worden. Het speelt zich af in het begin van de twintigste eeuw, wat voor een mooi donkerbruine sfeer zorgt. Thomas Shelby is de eindbaas van de familie en probeert alles onder controle te houden.

Het laatste seizoen wat tot nu op Netflix te vinden was, was seizoen 3. Na de laatste aflevering vroegen velen zich af of er ook een seizoen 4 zou komen. En dat is gelukkig zo. Steven Knight, de bedenker van de serie Peaky Blinders, laat via verschillende media weten al aardig op weg te zijn met het opnemen van seizoen 4. Volgens velen schijnt seizoen 4 nóg beter te zijn dan eerdere seizoenen.

Wanneer is Peaky Blinder seizoen 4 op Netflix te zien?

Naar verwachting zal Peaky Blinders seizoen 4 op Netflix te zien zijn rond de lente van 2018. Eventjes wachten nog. Maar er is nog wel meer goed nieuws: er wordt namelijk zelfs gesproken over een seizoen 5 en een ware Peaky Blinders film.

Er is zelfs sprake van nog een nieuw seizoen  en een film

Hoewel seizoen 4 nog moet verschijnen, gaan er al gesprekken rond over nog een nieuw seizoen en zelfs een film. Er was een kans dat er een film zou komen tussen het derde en vierde seizoen. Dit lijkt nu erg onwaarschijnlijk. Cillian Murphy bevestigd dat seizoen 4 ‘het beste seizoen tot nu toe’ is. Bekijk zijn reacties op enkele vragen van ODE over seizoen 4 in onderstaande video.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties