Pop-up Bar de Vlieg geopend in Amsterdam!

bar de vlieg

Restaurant d’Vijff Vlieghen uit Amsterdam en de Schiedamse Nolet Distillery starten een unieke samenwerking in de vorm van een pop-up bar. Deze pop-up bar, Bar de Vlieg genaamd, is vanaf 1 december vier maanden geopend. The Fabulous Shaker Boys staan achter de bar en schenken de heerlijkste drankjes van de 325 jaar oude distilleerderij en hapjes van d’Vijff Vlieghen. Lees hieronder meer over Bar de Vlieg.

Vanaf vandaag is het pop-up restaurant geopend. Bar de Vlieg heeft zijn naam onder andere te danken aan de naam d’Vijff Vlieghen. Restaurant d’Vijff is niet zomaar een restaurant in Amsterdam: onder andere Winston Churchill, Bruce Springsteen en Walt Disney waren hier te gast.

Ook de Schiedamse Nolet Distillery heeft een rijke geschiedenis. Daarom was de keuze om de handen in een te slaan een goede. Samen gaan zij aan de slag met het pop-up restaurant en is de menukaart gevuld met drankjes en bites van diverse merken.

Achter de bar staan The Fabulous Shaker Boys: bekende shakers in de Nederlandse cocktailscene. Dranken die zij schenken zijn allen afkomstig uit het assortiment van de Schiedamse distilleerderij met onder andere KETEL 1 Jenever en KETEL 1 Matuur. Natuurlijk worden de drankjes geserveerd met heerlijke hapjes van d’Vijff Vlieghen.

Bar de Vlieg is vanaf 1 december vijf dagen per week geopend van 17.00 tot 24.00 uur en kan je vinden aan de Spuistraat 294.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.