Prepare to get there: Protest laat zien dat je je overal kan voorbereiden

prepare to get there

Waar je ook bent, je kunt je voorbereiden. Je hebt het zelf in de hand: creëer je eigen condities! Dat moet ook Mees van Lierop gedacht hebben. Van Lierop is een freeskier, wat als Nederlander nog al lastig kan zijn. Toch weet hij zich op een geniale manier voor te bereiden voor zijn sport. Lees hieronder meer over Prepare to get there.

Ken je die scene nog uit de film Home Alone, waar Kevin besluit om met zijn sleetje van de trap af te glijden? Niet eens heel gek, als we de video van Protest bekijken, waar freeskier Mees van Lierop skiënd van de trap afkomt.

Dit doet hij voor de campagne van Protest Prepare to get there. Op de vraag “How do you prepare for the season?” geeft Mees op geniale wijze antwoord met zijn video. Hij heeft een trap in de huiskamer bekleed met witte lakens en kussens, wat natuurlijk een grote sneeuwberg moet voorstellen.

Dat het toch wel lastig blijkt te zijn, wordt duidelijk in een andere video die ook verscheen. In de ‘fail-video’ gaat het niet helemaal goed: Mees skiet van de trap af maar landt niet op juiste wijze. Even later gaat het wel goed. Bekijk de video van Prepare to get there hieronder.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *