Pull&Bear Almere opent donderdag haar deuren

pull&Bear almere opening

Vanaf donderdag 31 augustus geopend: Pull&Bear Almere

Donderdag opent Pull&Bear haar deuren in Almere. Het nieuwe filiaal van Pull&Bear is te vinden in de Citymall van Almere. Het jonge modemerk betrekt daar een pand met twee verdiepingen en ruim 800 vierkante meter. Met het filiaal van Almere telt Pull&Bear momenteel negen winkels door Nederland. Lees hieronder meer over Pull&Bear Almere.

Momenteel zijn er acht Pull&Bear winkels te vinden in Nederland. Na morgen zijn dat er welgeteld negen: morgen wordt namelijk Pull&Bear Almere geopend in de Citymall van Almere. De opening vindt 31 augustus plaats, waarbij Pull&Bear haar deuren opent voor publiek.

Het modemerk zal geen ruimtegebrek hebben: de winkel is voorzien van twee verdiepingen en is 826 vierkante meter groot. Daarnaast lijkt de Citymall van Almere een goede plaats voor Pull&Bear. Natuurlijk kan men ook altijd online shoppen bij Pull&Bear.

In de nieuwe winkel zal ook het compleet vernieuwde winkelconcept goed naar voren komen. Het winkelconcept is geïnspireerd op Palm Springs, een stad in Californië. Met visuele projecties worden voorbijgangers op slimme wijze uitgenodigd om toch even een kijkje te nemen. Binnen is er sprake van gebruik van diverse materialen, kleuren en texturen. Opvallend zijn de nieuwe decoratieve lampen in de Pull&Bear.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties