Rapper Boef vlog met politie: alweer!

rapper boef vlog met politie daarin

Rapper Boef vlog met politie door weggooien sigaret

Er is weer een nieuwe vlog van Rapper Boef verschenen waar politie in voorkomt. In de vlog is te zien hoe een vriend van Rapper Boef aangehouden wordt voor het weggooien van een sigaret. De man is nog gevraagd om de sigaret op te pakken, maar dat wilde hij niet waardoor hij wordt aangehouden, volgens de rapper. Bekijk hieronder de Rapper Boef vlog met politie en lees meer.

Er verscheen onlangs nog veel ophef over de vlogs van Rapper Boef. Na meerdere nieuwsberichten heeft justitie bepaald dat Rapper Boef geen politie meer mag filmen. Hij lijkt de boodschap niet te snappen en komt toch weer met een vlog met politie. In de vlog zit hij samen met zijn vrienden in de auto en is te zien hoe de politie zijn vriend meeneemt.

Tijdens de staandehouding neemt Rapper Boef nog contact op met zijn advocaat. De advocaat vraagt vervolgens naar de politieman in kwestie. De politieman wilt geen gehoor geven aan het telefoontje, waarop Rapper Boef het dienstnummer en de naam vraagt van desbetreffende agent.

De Rapper Boef vlog met politie check je hieronder. Actie vanaf 7.15 minuten (bedank ons later).

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.